Ford Fiesta ST Line

Kezdőár
6 280 000 Ft

Egyedi sport

Kormánykerék

Sport

Első ülések

Bőr Aluminium

Sebességváltó gomb

Versenypályára termett stílus Szupermodern stílus, kifinomult műszaki megoldások és rendkívül dinamikus vezethetőség: készüljön fel a Ford Performance és a sportos ST-Line biztosította energikus és izgalmas élményre!

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

  A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Jellemzők Külső
 • Testre szabott sportosság

  A Fiesta ST-Line minden minden utazáskor kivételes élményt nyújt. Látványos karosszériakiegészítők, speciális 17" könnyűfém keréktárcsa, kanyarkövető fényszóró és egyedi márkajelölések. A teljesítmény garanciája a precíziós sportfelfüggesztés és a hátsó légterelő.

 • Segít a biztonságos követési távolság megtartásában

  A műszerfalon Távolságjelző is található, mely folyamatosan mutatja a jármű előtt haladó gépkocsitól mért távolságot. A vezető által kiválasztott, távolságra vonatkozó beállításoktól függően egy színes ikonokból álló jelzőlámparendszert jelenít meg. Egy piros figyelmeztető jelzéssel hívja fel a vezető figyelmét arra, ha túl közel kerül az előtte haladó járműhöz.

 • A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

  Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Blazer Blue
Festés
Blazer Blue

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre
tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok