Ford Fiesta Titanium

Kezdőár
5 580 000 Ft

sávtartó

automatika

85LE 100LE 125LE

1,0l EcoBoost

elektronikus

menetstabilizáló

holttérfigyelő

rendszer

Fiesta Titanium

Titanium: még több van benne A Titanium a Fiesta külsejét és kidolgozottságát egy újabb szintre emeli. Az elegáns, szupermodern kialakításhoz hozzátartozik a jármű megjelenését és áramvonalasságát egyaránt fokozó, kecsesen sportos kontúr. A számos jellegzetes látványelem közé tartozik a krómozott övvonal, a kanyarvilágítás, a nappali LED-menetfény és a hátsó LED lámpa, valamint a karakteres 16" könnyűfém keréktárcsa.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

    A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Jellemzők Külső
  • Jobb látási viszonyok, mások elvakítása nélkül

    Hasznos segítség éjszakai vezetés esetén az Automatikus fényszóróvezérlés. Szembejövő forgalom esetén a fényszórók automatikusan tompítottra váltanak, megakadályozva, hogy elvakítsa a szembejövőket. A rendszer ezután, a jobb látási viszonyok biztosítása érdekében, automatikusan visszavált országúti fényszóróra.

  • Gyerekjáték az elindulás emelkedőn is

    A Visszagurulásgátló lejtőn történő elinduláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy 2-3 másodpercig automatikusan fenntartja a féknyomást. Ennek eredményeképpen a vezető akkor is uralma alatt tarthatja a járművet, míg lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

Blazer Blue
Festés
Blazer Blue

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre
tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok