Kezdőár Érdeklődjön márkakereskedőjénél

Ford Puma Hybrid

Kezdőár Érdeklődjön márkakereskedőjénél

Jármű részletei


AZ ÚJ FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Intelligens tervezése révén nagyobb teljesítményt, (16 lóerővel egyenértékű) 20 %-kal jobb gyorsulást és 10 %-kal nagyobb üzemanyag-hatékonyságot biztosít. (A nem hibrid EcoBoost motorokkal összehasonlítva közepes fordulatszámon (1200 – 1800 fordulat/perc) Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV kialakítás és energikus vezetési stílus. A Ford Puma nem kérkedő – észrevétlenül hívja fel magára a figyelmet.

Utastér

A tökéletes egyensúly

Kellemes külső, intelligens belső. A Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit és kifinomult dizájn fogadja az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak. A világos kivitelű belső tér pedig még magasabb szintre emeli a stílusos hangulatot. Az okos megoldások és innovatív technológiák sora pedig az Ön kezébe adja az irányítást. Csatlakoztassa járművét a FordPass alkalmazáshoz, hogy még több intelligens vezetési funkcióhoz férhessen hozzá!

Védelemre tervezték

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. A Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Okosan bánik a térrel

A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Ford Puma itt sem vall szégyent. A tekintélyt parancsoló megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Ford Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető.

Külső

Technológia, mellyel élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Újabb lépés előre

Újabb lépés előre Eljött a minden eddiginél tisztább hibrid elektromos járművek kora: a Ford Puma típusokhoz számos új, fejlett EcoBoost Hybrid erőforrás választható. Lenyűgöző üzemanyag-takarékosság, hagyományos motorokhoz képest kedvezőbb CO2-kibocsátás, kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény és kivételes vezetési élmény. És az újabb előrelépés: a fejlett, hétfokozatú, duplakuplungos automata sebességváltó (DCT), ami különösen a gyakori újraindulással és megállással járó városi forgalomban kínál minden eddiginél simább, zökkenőmentesebb közlekedést.

Colour swatch

 • Festés

  Blazer Blue

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Magnetic

 • Festés

  Metropolic White

 • Festés

  Solar Silver

 • Festés

  Grey Matter

 • Festés

  Desert Island Blue

 • Festés

  Lucid Red TC

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.