FORD Mondeo Business

Kezdőár
10 650 000 Ft

Táblafelismerő

rendszer

Holttérfigyelő

rendszer

Sávtartó

automatika

Mondeo Business

Elegáns és magabiztos dizájnjával, lenyűgöző beépített technológiáival és széles motorválasztékával a Ford Mondeo a tökéletes választás.

Galéria

Jellemzők Külső
  • Ford dinamikus LED-fényszórók

    Ez az intelligens fényszórórendszer a jobb megvilágítás érdekében a megfelelő fényszóróelosztást választja ki a különböző útviszonyokhoz. A dinamikus kanyarvilágítás kanyarodáskor a fényszórót a kanyar belső ívére vetíti, hogy Ön még távolabbra láthasson. A fényszóró alsó részén két LED-sor található: egy fehér, nappali menetfénnyel, és egy sárga, irányjelzőkkel, amelyek a kanyarodás iránya felé villognak.

  • Holttérfigyelő rendszer

    Amint egy másik jármű (autó, kisteherautó vagy kamion) belép a vezető holtterébe, a rendszer egy, a külső visszapillantó tükrökbe épített figyelmeztető lámpával hívja fel erre a figyelmét. Ehhez hasonlóan a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer tájékoztatja Önt, ha mozgó járművet vagy más veszélyforrást észlel, miközben Ön kitolat egy, a forgalomra merőleges helyről. A holttérérzékelési-zóna 18 méteres tartományon belül változhat a jármű sebességétől függően.

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok