FORD ÚJ FORD MONDEO HYBRID

Kezdőár
11 750 000 Ft

SmartGauge+EcoGuide

Rendszer

Gyalogosfelismerő

Funkció

Hybrid

Technológia

4,2 l/100 km

Fogyasztás

Mondeo Hybrid

Az új Ford Mondeo okos technológiákkal és intelligens dizájnnal gondoskodik arról, hogy minden egyes utazás élmény legyen.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Még könnyebb parkolás

    Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika a párhuzamos és a merőleges parkolásban is segítséget nyújt, így az autónál mindössze 20%-kal hosszabb helyekre is biztonságban beállhat. Mindössze egyetlen gombot kell megnyomnia, hogy a szenzorok működésbe lépjenek és megtalálják a megfelelő parkolóhelyet. Ezután automatikus kanyarodásba kezd, miközben Önnek mindössze a sebességet, a váltót és a féket kell kontrollálnia (ebben a képernyőn megjelenő instrukciók és hangjelek segítik). Az automatika természetesen a parkolóhelyről való távozást is hasonló rendszerekkel támogatja.

Jellemzők Külső
  • Sebességtartó automatika, amely magától megállítja és elindítja Mondeóját

    A Stop and Go funkcióval ellátott Adaptív sebességtartó automatika segítségével meghatározhatja, hogy a rendszer milyen sebességet tartson fent. Ha a beépített radar más járművet érzékel az autó előtt, automatikusan egy előre beállított követési távolságra vált, amely forgalmi dugóban akár az autó megállásához is vezethet. Az akadály megszűnése után a rendszer automatikusan az előre beállított utazási sebességre gyorsítja fel autóját.

Blazer Blue
Festés
Blazer Blue

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok