FORD Transit Custom

Kezdőár
9 334 500 Ft

Kipörgésgátló rendsze

Maximális tapadás

Borulásgátló

Érzékelő

EcoBlue

motor

Gyorsulásszabályozó

rendszer

Transit Custom

Sokoldalú, strapabíró, megbízható. A Transit Custom modelleket mindenki ismeri. Mostantól azonban még több innovatív megoldással és intelligens technológiával állnak rendelkezésére, és az átgondolt tervezésnek, gondos kivitelezésnek köszönhetően fenntartásuk még gazdaságosabb. Legszívesebben már most beülne, hogy kipróbálja? Megértjük! Legyen bármilyen vállalkozása, a Transit Custom megfelel igényeinek.

Három méret (Van, Duplafülkés Van és Kombi), két tengelytáv és két magasság közül választhat. Mindezek mellett egy sor tartozék és kiegészítő is elérhető. Így megtalálhatja az Önhöz tökéletesen illeszkedő modellt.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Új SYNC 3 – kéz nélküli vezérlés

    A korszerű Ford SYNC 3 használatával kapcsolatba léphet másokkal, vezérelheti telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. Választhat, hogy beszédparancsokkal vagy a mobiltelefonok és tabletek világából ismerős ujjmozdulatokkal is kezelhető 8” színes érintőképernyő segítségével kezeli. A Live Traffic pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek.

Jellemzők Külső
  • Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

    A Kipörgésgátló rendszer megszünteti a felesleges kerékpörgést, és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

Frozen White
Festés
Frozen White

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok