FORD KUGA ST-LINE

Kezdőár
8 650 000 Ft

Elsőkerék

Hajtás

SYNC3

rendszer

120

LE

KUGA ST-LINE

Szálljon be a versenyautók ihlette belső térbe, és élvezze az intelligens dizájn különleges eleganciáját. Sportülések, ezüst váltóbetét és egyedi ST-Line lyukacsos bőrrel kárpitozott kormánykerék. Ez az autó igazán ad a stílusra.

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Hagyja, hogy a Kuga beparkolja magát!

  Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika beparkolja Kugáját Ön helyett. A rendszer beazonosítja a megfelelő parkolóhelyeket és képes automatikusan bekormányozni az autót. Sőt, még ki is tud parkolni. Önnek mindössze a gáz- és fékpedált, illetve a sebességváltót kell működtetnie.

 • Elegancia és nagy teljesítmény.

  A Kuga ST-Line nem pusztán a világszínvonalú dizájnnal és a versenypályákon tesztelt teljesítménnyel ajándékozza meg, hanem elég helyet kínál a csomagjainak is.

Jellemzők Külső
 • Azelőtt reagál, hogy Ön tudná.

  Alacsony sebességen észleli a potenciális ütközést okozó helyzeteket és működteti a fékeket, ha Ön nem reagálna időben. 50 km/h sebességig működik ez az intelligens technológia, amely segíthet megelőzni az alacsony sebességen bekövetkező baleseteket vagy minimalizálni a sérülések súlyosságát. (Választható vagy csomag részeként érhető el.)

 • Sokkal többet láthat az útból.

  A Ford Kuga Bi-Xenon HID fényszórói kétszer olyan erősek, mint a hagyományos fényszórók, energia-fogyasztásuk azonban csak a kétharmada egy hagyományos fényszóróénak. Ezek a fényszórók rendelkeznek továbbá statikus kanyarvilágítással és fényszórómosó berendezéssel, Automata fényszóróvezérléssel, dinamikus fényeloszlásvezérléssel és LED nappali menetfénnyel. (A Vignale esetén apfelszereltség. A többi modellen választható vagy egy csomag részeként érhető el.)

Blazer Blue
Festés
Blazer Blue

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok