FORD 2018 FOCUS ACTIVE

Kezdőár
8 170 000 Ft

Sebességes

6

Parkolóradar

Első és Hátsó

Technológia

MyKey

Focus Active

Strapabíró városi terepjárókra emlékeztető megjelenésével az új Active crossover, egy minden kalandra kész taggal bővíti a teljesen új Ford Focus modellek kínálatát.

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Kívül a komfortzónán

  Az Active crossover egy teljesen új Ford-koncepció. A SUV-ok inspirálta design tökéletesen ötvözi a formát a funkciókkal, hogy a kabin strapabíró, ám mégis kifinomult legyen. A számtalan okos technológia, ideértve a választható vezetési módot – segít, hogy Ön irányítsa kalandjait!

 • Vezetési dinamika Önre szabva

  Az új Focus Active választható vezetési módjaival Ön állíthatja be a gázadást, kormányzást, sebességváltást, így személyre szabhatja vezetési stílusát. Több mint 7 üzemmódból választhat: Normál, Eco, Sport, Comfort, Eco-Comfort, Slippery (Csúszós út) és Trail (Terep). Így akár autópályán halad, akár sáros terepen küzd, az új Focus Active garantálja a legjobb vezetési élményt.

Jellemzők Külső
 • Spontán kalandok

  A tekintélyt parancsoló és sokoldalú új Focus Active crossover egyszerre praktikus, hasznos és élvezettel vezethető. A megnövelt hasmagasság és a nagyobb kerékjárati ívek segítenek, hogy jobban uralja az utakat. A nagyobb kerekek pedig stabilabbá teszik az autót, hogy még magabiztosabb legyen minden terepen.

 • Látni és látszani

  A dinamikus LED fényszórókkal elérhető Adaptív fényszóróvezérlés fokozott megvilágítást biztosít számos vezetési szituációban a sebesség, a kormánykerék szöge és a kamera által szolgáltatott információk alapján.

Race Red
Festés
Race Red

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
TesztvezetésFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok