Ford Focus ST-LINE

Kezdőár
7 930 000 Ft

EcoBoost/EcoBlue

Motorral

CO2-kibocsátás (g/km)

107

KeyFree

ajtónyitó

Focus ST-Line

Sportautókra jellemző kialakítás, ellenállhatatlan elegancia és erő. Egyszerűen mindenki megfordul utána. Készüljön fel: az új Focus ST-Line megérkezett!

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Sebességtartó automatika sebességhatárolóval

  Az Intelligens sebességasszisztens automatikusan az aktuális sebességhatárhoz igazítja a jármű sebességét és biztonságos távolságot tart a gépkocsi és az az előtt haladó jármű között.

 • Vérpezsdítően pihentető

  Letisztult vonalak, jól átgondolt elrendezés, csúcstechnológia. Az ST-Line belső tere tágas és kényelmes. Ráadásul stílusos is: a sportos üléseket piros kontrasztos varrás díszíti, válassza akár a szövetkárpitot vagy a részben bőr kárpitozást. Vegye kezébe az irányítást az erőt sugárzó, sportos kormánykerékkel, és lépjen a gázra!

Jellemzők Külső
 • Látni és látszani

  A Dinamikus LED fényszórók adaptív kanyarvilágítással a kameratechnológiára támaszkodva változtatják a világítási mintázatot, megvilágítva a kanyarokat, mielőtt még azokat bevenné. Így biztosítanak könnyebb és pihentetőbb vezetést éjszaka. Az új Focus szembetűnő fényszórói számos vezetési körülményhez nyújtanak ragyogó megvilágítást. Korszerű LED fényszórók teszik biztonságosabbá és könnyedebbé a vezetést egyszerre Önnek, és a többi vezetőnek, éjjel és rossz látási viszonyok között is.

 • Erőt sugárzó megjelenés

  Dinamikus és izgalmas. Az új Focus ST-Line számos, a sportautókra jellemző elemmel került felszerelésre. A 17”-os könnyűfém keréktárcsák mellett, az ST-Line modellekre jellemző sportos kialakítás egyértelműen jelzi: ez az autó kiemelkedik a tömegből.

Chrome Blue
Festés
Chrome Blue

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok