Ford 2018 FOCUS TITANIUM

Kezdőár
7 540 000 Ft

EcoBoost/EcoBlue

Motorral

107

CO2-kibocsátás (g/km)

sebességhatárolóval

Sebességtartó automatika

Focus Titanium

Bemutatjuk a szemet gyönyörködtető, új Focust, melyet arra terveztek, hogy könnyebbé, biztonságosabbá és élvezetesebbé tegye a vezetést. Ehhez az új fejlesztésű Ford Co-Pilot360 járul hozzá, mely rendkívül fejlett vezetéstámogató lehetőségeket kínál. Az alább felsorolt funkciók mellett olyan innovatív technológiákat is magába foglal, mint az Intelligens sebességasszisztens, az Ütközésmegelőző rendszer és a Kikerülést segítő kormányzási automatika.

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Utazzon kényelmesen, maradjon elérhető!

  Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Az új Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabb. Ráadásul segít, hogy Ön mindig elérhető maradjon. A SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelje a telefont, valamint a szórakoztató és navigációs eszközöket. (A hangvezérlés funkció magyar nyelven jelenleg nem elérhető).

 • Mindennek jut elég hely

  A csomagtér bővíthetősége érdekében a 60/40 arányban osztott hátsó ülések szinte teljesen síkba hajthatók. Emellett az állítható csomagtérpadló feljebb emelésével rejtett tárolóhely alakítható ki, míg leengedésével a raktér növelhető.

Jellemzők Külső
 • Hogy mindent lásson.

  Automata esőérzékelős ablaktörlő.
  Első ködfényszórók adaptív kanyarvilágítással.
  Elektromosan állítható, behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel.

 • Minden okkal olyan, amilyen.

  Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót.

Absolute Black
Festés
Absolute Black

Fedezze fel az új Titanium Focust
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok