Kezdőár 11 520 000 Ft

Ford Focus Active

Kezdőár 11 520 000 Ft

Jármű részletei

AZ ÚJ FORD FOCUS ACTIVE

Kaland kívül-belül. Erős és sokoldalú. Elegáns és kifinomult. Városi utakon és terepen egyaránt remekül teljesít az új Focus Active a terepjáró-ihlette kiegészítőivel, a fekete tetősínekkel és kerékjárati ívekkel, valamint a jellegzetes, 17''-os könnyűfém keréktárcsákkal.30 mm-rel megnövelt hasmagasságának köszönhetően az autó tiszteletet parancsol az utakon. Az új, robusztus felfüggesztéssel az új Focus Active ugyanolyan kényelmes utazást garantál a vidéki, döcögősebb utakon, mint amikor az autópályán hasít, vagy városi utcákon kalandozik.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

AZ ACTIVE UTASTERE

AZ ACTIVE UTASTERE

A Focus Active belső kialakításának díszei közé tartozik többek között a kék kontrasztvarrású üléshuzat és műszerfal, valamint a világos krémszínű tetőkárpit.

JELLEGZETES HŰTŐRÁCS

JELLEGZETES HŰTŐRÁCS

Az új Focus Active első hűtőrácsa új, rácsos kialakítású, fekete betéttel, mely fokozza az autó masszív terepjáró-ihlette karakterét.

FEKETE TETŐSÍN

FEKETE TETŐSÍN

Még jobb stílus, még nagyobb rugalmasság. A Focus Active fekete színű tetősínjére számos tetőtartó-tartozékot szerelhet fel a tetődoboztól a síléctartón át a kerékpártartóig.

Utastér

FELFÜGGESZTÉS KEMÉNYEBB UTAKHOZ

A Focus Active készen áll a kalandokra speciálisan finomhangolt felfüggesztésével, amit a nagyobb kihívást jelentő utakhoz és időjárási viszonyokhoz fejlesztettek.

SZABADTÉRI KALANDOKHOZ TERVEZETT KAROSSZÉRIAELEMEK

Az új Focus Active karosszériaelemei strapabíró, kalandra kész érzetet adnak, többek között a fényes fekete első és hátsó lökhárítók, a tetősínek, az oldalburkolat és a sárvédő díszléc

EXKLUZÍV KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A csak az Active modellen elérhető 17''-os könnyűfém keréktárcsák optimális teljesítményt nyújtanak és kiemelik az autó masszív, terepjáró-ihlette karakterét.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.