Kezdőár bruttó: 9 906 550 Ft

Ford Új Tourneo Courier

Kezdőár bruttó: 9 906 550 Ft

Jármű részletei

 • VÁLTÓ 6 vagy7 sebességes manuális agy automata
 • RAKODÓTÉR 2160 literes csomagtér
 • PARKOLÓCSOMAG Ford Co-Pilot 360 Assist

A FORD TOURNEO COURIER JELLEMZŐI

Leleményes dizájn. Innovatív vezetéstámogató technológia. Plusz következő generációs csatlakoztathatóság. A Ford Tourneo Courier megkönnyíti a munkanapokat, a hétvégi kiruccanásokat pedig még szórakoztatóbbá teszi.


HASZNÁLHATÓSÁG


HASZNÁLHATÓSÁG


 • NAGYVONALÚ RAKODÓTÉR
 • NAGYVONALÚ RAKODÓTÉR

  Az új Tourneo Courier bőséges, akár 2160 literes csomagteret kínál. (VDA mérés alkalmazásával). Az oldalsó panelekbe épített ötletes tárolórekeszek lehetővé teszik a kisebb tárgyak biztonságos elrejtését is.


KÉNYELEM ÉS KOMFORT


KÉNYELEM ÉS KOMFORT


 • KÉNYELEM AZ UTASOK SZÁMÁRA
 • KÉNYELEM AZ UTASOK SZÁMÁRA

  Okos kialakítás. Átgondolt funkcionalitás. Ötüléses jármű egy prémium személygépkocsi minden luxusával. A dönthető és billenthető hátsó üléseknek köszönhetően pedig számos egyszerű ülés- és csomagtér-konfigurációt kínál.


 • TELEFONTARTÓ

  Tartsa tekintetét az úton és kezét a kormányon a beépített telefontartó segítségével.


 • VEZETÉL NÉLKÜLI TÖLTÉS

  Menet közbeni akkumulátortöltés. A Ford által biztosított extra hely és kényelem. Az új Tourneo Courier belső tere praktikus központi tárolóhelyet kínál vezeték nélküli töltéssel a kompatibilis okostelefonok számára. (Előfordulhat, hogy a rendelkezésre álló Qi vezeték nélküli töltés nem minden mobiltelefonnal kompatibilis.)


 • ÁLLÍTHATÓ VEZETŐÜLÉS

  Élvezze a vezetést kényelmesebb utastérben. Az állítható beállítások közé tartozik a dönthető háttámla, az előre-hátra mozgahatóság, valamint a kiegészítő deréktámasz.


CSATLAKOZTATHATÓSÁG


CSATLAKOZTATHATÓSÁG


 • FORD SYNC 4
 • FORD SYNC 4

  A 8"-os érintőképernyőt az egyszerű okostelefon-integrációval, társalgási hangfelismeréssel, felhőalapú kapcsolattal és még sok egyéb funkcióval ötvözi. Az új Ford SYNC 4 zökkenőmentesebb, csatlakoztatottabb, személyre szabottabb vezetési élményt nyújt. (SYNC 4: Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, ha a jármű sebességben van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal.)


 • CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ
 • CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ

  Optimalizálja utazását. Okosabban utazhat a valós idejű információknak , például valós idejű forgalmi híreknek, üzemanyag- és energiaáraknak, parkolási lehetőségeknek és a helyi veszélyekre figyelmeztető információknak köszönhetően


 • SZOFTVERFRISSÍTÉSEK
 • SZOFTVER-FRISSÍTÉSEK

  Tartsa naprakészen szoftverét a vezeték nélküli frissítésekkel, hogy járműve hatékonyabb, vállalkozása pedig gyümőlcsözőbb legyen. 


VEZETÉSI ÉLMÉNY


VEZETÉSI ÉLMÉNY


 • MOTOROK
 • MOTOROK

  6 sebességes manuális vagy 7 sebességes automata váltós motorkonfigurációkkal kapható. A figyelemre méltó 1,0 literes, 125 lóerős Ford EcoBoost benzinmotor hajtja. Tourneo Courier = teljesítmény + hatékonyság.


FORD CO-PILOT 360 ASSIST

FORD CO-PILOT 360 ASSIST


A szabványos fejlett vezetéstámogató technológiák közé tartozik az Ütközésmegelőző rendszer, az Adaptív sebességtartó automatika, az Intelligens sebesség asszisztens, a Táblafelismerő rendszer, a járművezetői riasztások, a rossz útra figyelmeztető rendszer és a hátsó parkolást segítő rendszer. (A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését és a jármű irányításának szükségességét.)

PARKOLÓ CSOMAG

PARKOLÓ CSOMAG


Tartalmazza a Ford Co-Pilot 360 Assist összes funkcióját, valamint további parkolási funkciókat, például az első parkolási segédet és a hátulnézeti kamerát, hogy a szűk városi tereken történő parkolás se legyen többé bonyolult feladat. (A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését és a jármű irányításának szükségességét.)

VEZETÉSTÁMOGATÓ CSOMAG NAVIGÁCIÓVAL

VEZETÉSTÁMOGATÓ CSOMAG NAVIGÁCIÓVAL

A teljes csomag. További funkciók: Csatlakoztatott navigáció, Intelligens adaptív sebességtartó automatika (tartalmazza aSsávközéptartó rendszert és a StopGo funkciót automata sebességváltó esetén), a Holttérfigyelő rendszert keresztirányú forgalomra figyelmeztő jelzéssel, a Kereszteződés asszisztenst, a kikerülést segítő kormányasszisztenst és az elektronikusan behajtható visszapillantó tükröket. (A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését és a jármű irányításának szükségességét.)


FORD TOURNEO COURIER 

MODELLEK ÉS SPECIFIKÁCIÓK


[Insert alt tag]

TOURNEO COURIER TREND

Legfontosabb jellemzők:
Első lökhárító - fekete
Fekete hűtőrács
Hátsó lökhárító - színrefújt
Elektromosan állítható, fűthető, külső visszapillantó tükrök - fekete
Kilincs - színrefújt
Halogén fényszórók


[Insert alt tag]

TOURNEO COURIER TITANIUM

Legfontosabb jellemzők:
Krómcsíkos első hűtőrács
Elektromosan állítható, fűthető, külső visszapillantó tükrök - színrefújt
Esőérzékelős ablaktörlők -Automata fényszóróvezérlés -Automatikusan elsötétülő belső tükör üvegezett/rácsos válaszfal és hátsó ablak esetén
Első árnyékolt / hátsó sötéített üveg
Le-fel húzható második sori ablakok
Tetősínek - ezüst


[Insert alt tag]

TOURNEO COURIER ACTIVE

Legfontosabb jellemzők:
Prémium hűtőrács
Elektronikusan behajtható, fűthető visszapillantó tükrök - színrefújt
Esőérzékelős ablaktörlők -Automata fényszóróvezérlés -Automatikusan elsötétülő belső tükör üvegezett/rácsos válaszfal és hátsó ablak esetén
Első árnyékolt / hátsó sötéített üveg
Le-fel húzható második sori ablakok
Tetősínek - ezüstA VADONATÚJ FORD TOURNEO COURIER 

OSSZA MEG A KALANDOT 

Újragondolva. SUV-dizájnnal, következő generációs csatlakoztathatósággal és rendkívül rugalmasan alakítható rakodótérrel. Manuális és automata sebességváltós benzinmotorok választékával. A vadonatúj Tourneo Courier: lásson hozzá a hétvége megtervezéséhez!


Utastér

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Élvezze a könnyed kommunikációt járművével a Ford SYNC 4 8"--os érintőképernyőn. A bizonyos FordPass és FordPass Pro alkalmazások letölthetők. Üzenetküldési és adatforgalmi díjak merülhetnek fel,) mely társalgási hangparancsokat és zökkenőmentes okostelefon-integrációt kínál a FordPass-alkalmazáson. (A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését és a jármű irányításának szükségességét.) keresztül. okostelefon-platformokkal kompatibilis

Külső

ALKALMASSÁG

Számos hasznos funkciója révén, mint például a Vezetéstámogató csomag Intelligens adaptív sebességtartó automatikával és Stop&Go funkcióval automata sebességváltó esetén – a vadonatúj Ford Tourneo Courier ideális a városi vezetéshez. Vagy hogy kiszabaduljon belőle.

Colour swatch

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Cactus Gray

 • Festés

  Solar Silver

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Fantastic Red

 • Festés

  Desert Island Blue

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

[1]Előfordulhat, hogy a rendelkezésre álló Qi vezeték nélküli töltés nem minden mobiltelefonnal kompatibilis.

[2]SYNC 4: Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, ha a jármű sebességben van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal.

[3]A navigációs szolgáltatásokhoz a SYNC 4 és a FordPass Connect, az ingyenes csatlakoztatott szolgáltatás és a FordPass alkalmazás szükséges (a részleteket lásd a FordPass Felhasználási feltételeiben). A jogosult járművekhez 12 hónapos ingyenes navigációs szolgáltatás jár, amely az új járműgarancia kezdőnapján kezdődik. Az ügyfeleknek a jogosult jármű FordPass fiókkal történő aktiválásával kell feloldaniuk a navigációs szolgáltatás próbaverzióját. Az ingyenes próbaidőszak után a csatlakoztatott navigációs szolgáltatás megszűnik, és a rendszer visszatér a beépített offline navigációhoz. A csatlakoztatott navigációhoz szolgáltatási szerződés szükséges. A bizonyos okostelefon-platformokkal kompatibilis FordPass alkalmazás letöltéssel érhető el. Üzenetküldési és adatforgalmi költségek merülhetnek fel.

[4]A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését és a jármű irányításának szükségességét.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.