Kezdőár 13 760 000 Ft bruttó: 17 610 000 Ft

Ford Tourneo Custom Active

Kezdőár 13 760 000 Ft bruttó: 17 610 000 Ft

Jármű részletei

Legfontosabb jellemzők

Karakteres Ford Active formavilág, sokoldalúan állítható ülések, és nehezebb terepen is biztos irányítás az extraként rendelhető, részlegesen önzáró, mechanikus differenciálművel. Ha kell, a Tourneo Custom Active elegánsan suhan az úti célja felé, de nem ijed meg a kihívást jelentő útviszonyoktól sem.


ÚJ FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

A Ford Active sorozat többi tagjához hasonlóan az új Tourneo Custom Active modell is egy robusztus felépítésű és sokoldalú személyszállító. Tágas utasterében akár 8 személy is kényelmesen elfér, így egy népesebb baráti társaság, vagy egy kiránduló nagycsalád is elegendő helyet talál benne csomagjaival együtt. Ráadásul az igényeknek megfelelően állítható és kivehető üléseknek köszönhetően a csomagtér tovább bővíthető. A jármű terepjáró képességeit javítja az extraként rendelhető mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű, melynek segítségével a legtávolabbi úti célok is biztonságban elérhetők. A lenyűgöző, új külső pedig félreérthetetlenül jelzi mindenki számára, hogy aki benne ül, komolyan veszi a feladatát. Akár a városon belül suhan úti célja felé, akár hétvégi kalandra indul a családjával.

Utastér

A kényelem mindenhová elkísér

A prémium minőségű, stílusos „Nordic Blue” varrással díszített, részben bőrből készült üléseken akár 8 személy is komfortosan utazhat. Az ülések lehajtásával a csomagtér rugalmasan bővíthető, a második üléssor pedig hátra is fordítható a kényelmes beszélgetésekhez. A Ford Tourneo Custom Active modellben is megtalálható a FordPass Connect kommunikációs modem, ami a fedélzeti Wi-Fi-n keresztül akár 10 eszköz számára biztosít hozzáférést a világhálóhoz. Ideális jármű, hogy sokadmagával együtt felfedezze a világot.

Fejlett motortechnológia

A Tourneo Custom Active fejlett, 2,0 literes EcoBlue dízelmotorjainak magabiztos teljesítménye figyelemre méltó hatékonysággal párosul. A kétféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítményre és 415 Nm nyomatékra képes erőforrásokhoz manuális és automata váltó is választható. Természetesen mindkét motor megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2 előírásoknak. A jármű ezen felül EcoBlue hibrid hajtással is választható, mellyel még alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és kibocsátás érhető el.

Külső

Lendületes formavilág

Az új Tourneo Custom Active modellben tökéletesen párosul a sokoldalúság és stílusos megjelenés. A tető teljes hosszában húzódó tetősínekkel szükség esetén tovább bővíthető a csomagok rendelkezésére álló hely. A kéttónusú fényezés, az egyedi 17"-os könnyűfém keréktárcsák és oldallépcsők, valamint a jellegzetes Ford Active hűtőrács pedig erőt sugárzó megjelenést kölcsönöz a járműnek.

Figyelemre méltó képességek

A Tourneo Custom Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között segíti a jármű haladását és javítja stabilitását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.