Kezdőár 33 700 000 Ft

Ford Mustang Mach-E GT

Kezdőár 33 700 000 Ft

Jármű részletei

 • Hatótávolság egyetlen töltéssel 500 KM*
 • 0-100 KM/H 3,7 MP**
 • Hatótávolság 10 perc töltéssel 99 KM***

A bemutatott modell észak-amerikai specifikáció. Az európai specifikációk eltérőek lehetnek. 


SYNC 4A INFOTAINMENT RENDSZER

SYNC 4A INFOTAINMENT RENDSZER

Felhőalapú kommunikáció és szórakozás 15,5"-os érintőképernyővel, beszédhang-felismeréssel, vezeték nélküli okostelefon-integrációval és töltéskezeléssel. Ezen felül a fejlett navigáció hosszabb utak során intelligensen megtervezi a töltéshez szükséges megállókat.

FORD POWER-UP SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

FORD POWER-UP SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A Mach-E GT-t fejlődésre tervezték. A zökkenőmentes és biztonságos vezetéknélküli frissítések további fejlesztéseket biztosítanak, minden egyes frissítéssel javítva az autó minőségét, hatékonyságát és kényelmét.

FORDPASS ALKALMAZÁS

FORDPASS ALKALMAZÁS

Használja ki Mach-E GT járműve intelligenciáját. Bezárhatja és kinyithatja az autót, nyomon követheti a töltési szinteket és a vezetéshez rendelkezésre álló hatótávot, töltőállomásokat kereshet és fizethet a töltésért – mindezt az okostelefonjáról. • GT KAROSSZÉRIA
 • GT KAROSSZÉRIA

  A kizárólag a GT modellhez tervezett egyedi karosszéria kitűnik a teljesen elektromos autók sorából. A hagyományos méhsejtes hűtőrács a klasszikus Mustang GT örökség része.


 • >EGYEDI 20"-OS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK
 • EGYEDI 20"-OS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

  A kizárólag a Mustang Mach-E GT-hez tervezett 20"-os könnyűfém felnik összetett rácsszerkezetes mintázattal készültek. A 19"-os piros Brembo féktárcsák és színezett féknyergek még stílusosabbá teszik az autót.


 • FORD PERFORMANCE SPORTÜLÉSEK
 • FORD PERFORMANCE SPORTÜLÉSEK

  Az egyedi Ford Performance sportüléseknek köszönhetően a Mustang Mach-E GT biztonságos és kényelmes helyet biztosít az utazás élvezetéhez


 • JELLEGZETES SZÍNEK
 • JELLEGZETES SZÍNEK

  A Mustang Mach-E GT magára vonja a figyelmet. Legyen még szembetűnőbb az utakon az új, egyedi Grabber Blue és Cyber Orange karosszériaszínekkel.


 • B&O PLAY
 • B&O PLAY

  A B&O hangrendszer tökéletes hangzást biztosít a Mustang Mach-E GT-vel tett utazásokhoz. A tíz hangszórós, műszerfalba épített hangprojektorral rendelkező, egyedi tervezésű hangrendszer minden utazást új szintre emel.


TÖLTÉS ÉS HATÓTÁVOLSÁG


TÖLTÉS OTTHON

TÖLTÉS OTTHON

Olyan egyszerű, mintha az okostelefonját töltené. Töltse autóját a mellékelt otthoni töltőkábellel hagyományos aljzaton keresztül, vagy a gyorsabb töltés érdekében válassza a csatlakoztatott Ford Wallboxot.

TÖLTÉS KÖZTÉRI TÖLTŐÁLLOMÁSON

TÖLTÉS KÖZTÉRI TÖLTŐÁLLOMÁSON

Autója megvásárlásával ötéves ingyenes tagságot kap a Blue Oval® töltőhálózathoz. Ez Európa-szerte több mint 300 000 töltőállomáshoz biztosít hozzáférést, beleértve az IONITY nagysebességű töltőállomásait is, és egy fiókon keresztül fizethet egyszerűen a töltésért.

IONITY TÖLTŐHÁLÓZAT

IONITY TÖLTŐHÁLÓZAT

A Ford a gyorsan növekvő IONITY hálózat partnere, amely Európa-szerte folyamatosan létesít nagyteljesítményű töltőállomásokat. Az IONITY töltőpontokon való töltéssel mindössze 10 perc alatt adhat 93 km hatótávot Mustang Mach-E járművéhez. Az IONITY tervei szerint 2025-re Európa-szerte több mint 7000 töltőállomásuk lesz, minden helyszínen átlagosan hat töltőponttal.


 • AKÁR 500 KM MEGTÉTELÉRE KÉPES EGYETLEN TÖLTÉSSEL
 • AKÁR 500 KM MEGTÉTELÉRE KÉPES EGYETLEN TÖLTÉSSEL

  A Mustang Mach-E GT a Mach-E modellel azonos töltéstámogatásban részesül, amelynek része a BlueOval™ töltőhálózathoz való hozzáférés is. A Mustang Mach-E GT-hez töltőkábeleket is biztosítunk az otthoni és út közbeni töltéshez.

  Fedezze fel a töltési lehetőségeket

MUSTANG MACH-E GT

Tapasztalja meg a Mustang Mach-E GT erejét, szenvedélyét és teljesítményét luxuskivitelben. Akár 860 Nm-es nyomatékával nemcsak a legerősebb Mustang Mach-E modell, de a legjobban gyorsuló típus is az európai piacokon. A Mach-E GT változat kevesebb mint 3,8 másodperc alatt gyorsul 0–100 km/h sebességre, ráadásul egyetlen töltéssel akár 490 km megtételére is képes. Lélegzetelállító teljesítményének és képességeinek köszönhetően a Mustang Mach-E GT minden alkalommal izgalmas vezetési élményt kínál.

Utastér

UNTAMED PLUS VEZETÉSI ÜZEMMÓD

A kizárólag a Mach-E GT modellben elérhető Untamed Plus (Sport plusz) extra energiát ad a Mach-E Untamed vezetési üzemmódjához. Pályára tervezték, hogy izgalmasabb, tartósabb legyen a vezetés élménye.

MAGNERIDE LENGÉSCSILLAPÍTÓ RENDSZER

A másodpercenként 1000-szer igazító MagneRide® aktív felfüggesztés szilárdan az aszfalthoz tapasztja a Mach-E GT-t. Az eredmény: könnyed, magabiztos vezetési élmény.

Külső

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ BREMBO FÉKEK

A Brembo, a nagyteljesítményű fékezés olasz mesterei által tervezett Mach-E GT 19"-os léghűtéses tárcsái és feltűnő piros féknyergei autópályás teljesítményhez méltó fékerőt biztosítanak.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.