Kezdőár 15 880 000 Ft

Ford Kuga Titanium

Kezdőár 15 880 000 Ft

Jármű részletei


Lenyűgöző megjelenés

Utastér

RUGALMASAN VARIÁLHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK

A Ford Kuga igény szerint variálható, új beltere tökéletes szabadságot nyújt, és minden utazáshoz alkalmazkodik. Tágasabb csomagtérre van szüksége egy nagyobb utazáshoz? Vagy inkább extra lábtérre, hogy a hátul ülők még kényelmesebben utazzanak? A rugalmasan állítható hátsó ülések igény szerint könnyedén előre vagy hátra csúsztathatók. Az üléssort teljesen előre állítva akár 67 literrel növelheti a csomagteret, így bármit kényelmesen elhelyezhet benne, amire csak szüksége van.

A GYERMEKEK IS BIZTONSÁGBAN UTAZHATNAK

A Ford Kugát úgy terveztük, hogy a gyermekei is biztonságban utazhassanak. Ezért szereltük fel hátsó ISOFIX gyerekülés rögzítő pontokkal. Így akár két ülést is biztonságosan elhelyezhet az autóban.

EGYSZERŰBB TOLATÁS

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… Hátramenetbe kapcsolva a tolatókamera automatikusan aktiválódik, és a SYNC 3 kijelzőjére vetíti a jármű mögött található összes akadályt, köztük azokat is, amiket Ön nem venne észre. A rendszer által megjelenített virtuális vonalak segítségével a legszűkebb helyekre is egyszerűen beparkolhat. Szükség esetén osztott képernyőre válthat, így mindkét oldalon láthatja a közeledő járműveket és szűk helyekről is könnyebben kitolathat.

Külső

ÖTCSILLAGOS BIZTONSÁG

Az Euro NCAP - az Európában forgalmazott autók biztonságát vizsgáló független nemzetközi szervezet - 5 csillagos minősítése tanúsítja, hogy a Ford Kuga biztonsági rendszerei hatékonyan gondoskodnak az Ön és utasai védelméről. A vezetéstámogató rendszerek 2 héten át tartó tesztsorozata során elért JÓ minősítéssel a Ford Kuga megelőzte a teszteken részt vevő többi autót. A Ford autója minden területen kiváló teljesítményt nyújtott, azonos hangsúlyt fektetve a vezetői élményre és vezetéstámogató rendszerek nyújtotta biztonságra.

ALACSONYABB KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

A lenyűgöző, kilométerenként mindössze 32 g (WLTP)/26 g (NEDC) széndioxidot kibocsátó Ford Kuga Plug-in Hybrid motorja a legszigorúbb, Euro 6.2-es kibocsátási szabványoknak is megfelel. E szabványok célja a levegőminőség javítása és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentése.

Colour swatch

 • Festés

  Blazer Blue

 • Festés

  Lucid Red

 • Festés

  White Platinum

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Solar Silver

 • Festés

  Chrome Blue

 • Festés

  Magnetic

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.