Ford Puma Titanium

Kezdőár
7 335 000 Ft

17"-os 10 küllős

könnyűfém keréktárcsák

5 ajtós

456 liter csomagtér

Benzinüzemű mild hibrid

mHEV

Puma Titanium

A Puma luxusmodelljeiben megtalálható prémium anyagok a legmagasabb szintű kifinomultságot és kényelmet nyújtják.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Intelligensebb sebességtartó automatika

    Az Adaptív sebességtartó automatika képes az előttünk haladók tempójához igazítani az utazási sebességünket. A rendszer aktiváláshoz csak meg kell adnia a kívánt sebességet és követési távolságot. Amennyiben a közlekedési viszonyok miatt a választott sebesség nem fenntartható, autónk automatikusan a megadott távolságból követi az elől haladó járművet.

  • Testreszabott menettulajdonságok

    A Puma Választható vezetési üzemmód funkciójával a vezető a körülményeknek és az igényeinek megfelelően módosíthatja a jármű menettulajdonságait. A gyorsítás, a kormányzás és a sebességváltás paramétereinek megváltoztatásával a Puma 5 különböző vezetési módot kínál fel: Normál, ECO, Sport, Csúszós út és Terepjáró. A rendszer a legfontosabb információkat a 12,3"-os digitális műszerfalon is megjeleníti, ahol minden üzemmód egyéni színsémát kapott.

Jellemzők Külső
  • Előrelépés minden tekintetben

    A Ford Puma már a tisztább, hibrid elektromos járművek új generációját képviseli. Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2-kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hibrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hibrid versenytársaikat.

Agate Black
Festés
Agate Black

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok