Ford Puma St Line

Kezdőár
7 715 000 Ft

sebességváltógomb

Alumínium

Benzinüzemű lágyhibrid

Motor

indítógomb

Ford Power

Puma St-Line

Az ST-Line jól megkülönböztethető, figyelemfelkeltő egyénisége, magával ragadó és káprázatosan új megközelítése a legmodernebb sportmodelljeinknek.

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Masszázsülések deréktámasszal

  A Puma vezető- és első utasoldali üléseit a még nagyobb kényelem érdekében derékmasszázs funkcióval láttuk el. A gombnyomással működtethető funkció 3 masszázsbeállítással rendelkezik, amelyekkel felfrissítheti a fáradt izmokat. Ideális a hosszabb utakon. (Csak a Titanium modellen alapfelszereltség

 • Okosan bánik a térrel

  A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Puma itt sem vall szégyent. A tekintélyt parancsoló megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető.

Jellemzők Külső
 • Hátsó spoiler (színrefújt)

  Egyedi ST-Line színre fújt első, és karosszériaszínű hátsó lökhárító diffúzorral

 • LED-es fényszórók

  A rendkívül hatékony és hosszú üzemidejű LED-es fényszórók természetes fényt produkálnak különleges pontossággal. Azt is érzékelik, amikor sötét van. Az Automatikus fényszóróvezérlés észleli a szembejövő járműveket, és automatikusan tompítottra váltja a világítást Ön helyett. Csak a Sávtartási segítséggel (ami a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer része) együtt áll rendelkezésre.

Solar Silver
Festés
Solar Silver

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok