Ford Puma St-Line X

Kezdőár
8 715 000 Ft

18"-os, 8 küllős, polírozott

Könnyűfém keréktárcsák

Benzinüzemű lágyhibrid

Motor

Euro 6.2

Emissziós norma

Puma ST-Line X

Az ST-Line X lélegzetelállító, nyers ereje, kivételes gyorsulása és remek manőverezhetősége garantálja, hogy Önnek az elképzelhető legemlékezetesebb vezetési élményben legyen része.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Okos térkihasználás

    Igazán okos megoldás, az maga a Puma csomagtere, amely egy innovatív, új Megabox tárolóval van ellátva. A tároló nem csupán extra méretű tárhelyet biztosít, hanem egyben vízálló betéttel és még lefolyónyílásokkal is rendelkezik. Ha tehát Ön aktív életmódot folytat, akkor a Megabox ideális hely a vizes vagy sáros sportfelszerelés tárolására egy-egy terepfutás után, és akkora tárhellyel rendelkezik, hogy a golfütőket tartalmazó táskáját még állítva is belehelyezheti.

  • Bemutatjuk telefonja új legjobb barátját!

    Ford SYNC 3 A Ford SYNC 3 zökkenőmentesen együttműködik okostelefonjával, így mindent könnyedén kézben tarthat a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől a zenén át a műholdas navigációig – akár a 8"-os érintőképernyőn keresztül, akár végtelenül egyszerű hangutasításokkal. A folyamatosan frissülő térképnek köszönhetően mindig a jó utat választhatja és időben úti céljához érhet. Az opció a regisztrációt követően korlátozott ideig ingyenesen vehető igénybe.

Jellemzők Külső
  • Aadaptív sebességtartó automatika (Ütközésmegelőző rendszerrel)

    A vadonatúj Pumát még a legnagyobb forgalomban is könnyű vezetni. Az Adaptív sebességtartó automatika biztonságos távolságot tart Ön és az Ön előtt haladó jármű között, sőt, ha szükséges, meg is állítja az autóját. Az Ütközésmegelőző rendszer figyelmezteti a lehetséges veszélyekre (így például járművekre vagy gyalogosokra), és az akadályokat megkerülve fékezi az autót, hogy csökkentse vagy elkerülje az ütközést.

Solar Silver
Festés
Solar Silver

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok