Ford Puma Titanium X

Kezdőár
8 335 000 Ft

SYNC 3

Rendszer

1 literes EcoBoost (mHEV) 155 LE

Motor

18"-os, 10 küllős

Könnyűfém keréktárcsák

Puma Titanium X

Pompás új technológiáival és egyedi stíluselemeivel a Titanium X sokkal többet nyújt az esztétikailag vonzó vezetési élménynél.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Technológia, mellyel élmény a vezetés

    A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

  • Okosan bánik a térrel

    A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Puma itt sem vall szégyent. A tekintélyt parancsoló megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető.

Jellemzők Külső
  • Védelemre tervezték

    A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. Az új Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Agate Black
Festés
Agate Black

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok