Ford Tourneo Courier Trend

Kezdőár
5 359 750 Ft

Csomagtér

Bővíthető

indítórendszer

Auto Start-Stop

Érzékelő

Borulásgátló

Ülések

Variálható

Tourneo Courier Trend

Bármi legyen az elképzelése a kellemes időtöltésről, az új Ford Tourneo Courier a tökéletes kiegészítője a csapatnak. Minden perspektívából nagyszerű benyomást kelt, rengeteg helyet biztosít és a lehető legnagyobb mértékben, rugalmasan használható. Kívülről kompakt, belülről sokoldalú, megadva a szabadságot, hogy élvezhessen vele minden pillanatot.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

    Ezzel az innovatív funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. A rendkívül vékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását.

  • Pihentetőbb vezetés, gazdaságosabb utazások

    A Sebességtartó automatikával beállítható a kívánt haladási sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található kapcsolóval vezetés közben is tudja állítani sebességét. Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is. Praktikus előnyei mellett, mindkét technológia segít abban, hogy hosszabb autópályás utazásai még nyugalmasabban teljenek.

Jellemzők Külső
  • Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

    Az Első és hátsó parkolóradar a jármű előtti és mögötti tereptárgyak gépkocsitól mért távolságának meghatározásában segít. A radar akadály észlelésekor a távolság csökkenésével egyre erősödő, audiovizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok