Ford Ranger XLT

Kezdőár
10 325 100 Ft

2 l EcoBlue TDCi 170 LE

Motor

16"-os könnyűfém

Keréktárcsák

3200 kg

MTM

3500 kg

Max. vontatás

Ranger XLT

Bárhová is vigye az útja A Ford Rangert már hosszú idők óta kategóriájának legrátermettebb pick-up járműveként könyvelhetjük el. Összkerékhajtásával, az ABS blokkolásgátló és menetstabilizáló rendszerekkel, valamint az elektronikusan záródó hátsó differenciálművével a sokrétű és magabiztos új Ford Ranger tökéletes választás a kemény munkanapokon, vagy a terepen töltött kalandos hétvégéken.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Adaptív sebességtartó automatika

    Állítsa be a kívánt sebességet, és az adaptív sebességtartó automatika fenntartja az előre beállított távolságot gépkocsija és az Ön előtt haladó jármű között. Ha az érzékelők a közlekedés lassulását észlelik Ön előtt, autója is automatikusan lelassul. Ha pedig ritkul a forgalom, az autó automatikusan visszatér a beállított utazósebességre. (Választható a Limited, a Wildtrak és a Raptor modelleken)

Jellemzők Külső
  • Táblafelismerő rendszer

    Arra tervezték, hogy automatikusan leolvassa a szabványnak megfelelő sebességkorlátozó táblákat, és az utolsó jelzett sebességet kijelezze a kombinált műszerben. (Alaptartozék a Limited, a Wildtrak és a Raptor modelleken)

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok