Ford Ranger Limited

Kezdőár
11 677 650 Ft

3500 kg

Max. vontatás

3200 kg

MTM

2 l EcoBlue TDCi 170 LE

Motor

Ranger Limited

Gondoljon a jövőre Az új Ranger intelligens technológiáit úgy alakítottuk ki, hogy minden útja könnyebb és biztonságosabb legyen. Az Ütközésmegelőző rendszer® éberen figyeli a forgalom többi résztvevőjét, köztük a gyalogosokat és a kerékpárosokat éjszaka és rossz látási viszonyok között is, és felhívja a vezető figyelmét egy lehetséges ütközés veszélyére. Ha Ön nem reagál, az Aktív fékrendszer® előkészíti a fékrendszert, hogy amikor a fékre lép, az már a legnagyobb hatékonysággal működhessen. Ha a rendszer úgy ítéli meg, hogy az ütközés elkerülhetetlen, a fékek automatikus működtetésével igyekszik csökkenteni a baleset súlyosságát, illetve az esetleges következményeit.

Galéria

Jellemzők Utastér
  • Korszerű, új motortechnológia

    Az új Ranger ultramodern, 2.0 literes, bi-turbó EcoBlue dízelmotorja kiemelkedő teljesítményt biztosít a járműnek, hatékonyabb üzemanyagfelhasználás és kedvezőbb kibocsátás mellett. A 213 LE-s és 500 Nm nyomatékú motor új szintet jelent az off-road világban.

Jellemzők Külső
  • Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

    A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Jelentkezzen tesztvezetésre
Tesztvezetés időpontfoglalásFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok