FordPass

FORDPASS ALKALMAZÁS

Csatlakoztassa autóját a FordPass-hoz!


 • FordPass csatlakoztathatóság
 • FORDPASS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

  Csatlakoztatott világ. Csatlakoztatott járművek. Párosítsa a FordPass alkalmazást a FordPass Connect modemmel, hogy számtalan intelligens funkcióhoz férjen hozzá! A párosítást követően járműve kommunikálni fog a környezetével, tájékoztatja az autójával kapcsolatos információkról és intelligens módon tartja mozgásban.

  ÜZLETI ÚTON?

  Önnek inkább a FordPass Pro alkalmazást ajánljuk. Kifejezetten azért készült, hogy akár öt jármű számára is intelligensebbé és összehangoltabbá tegyük az üzleti teendőket.


KÖNNYED KAPCSOLÓDÁS

Funkciók, amelyek segítségével bárhol és bármikor kapcsolatban maradhat járművével.

Könnyed Kapcsolódás


Távirányítású zár

TÁVIRÁNYÍTÁSÚ ZÁR

Soha többé nem kell tűnődnie azon, hogy bezárta-e az autót, amikor túl messze van ahhoz, hogy ellenőrizze. A FordPass segítségével bárhonnan távolról bezárhatja az autót és feloldhatja a zárolást, így nyugodtan folytatódhat a napja.

Távindítás

TÁVINDÍTÁS

Hideg a reggel? Fűtse fel autója utasterét és jégmentesítse az ablakokat, még mielőtt akár a cipőjét is bekötné! A távindítás lényege az, hogy Ford járműve Önnel egyidőben áll indulásra készen. (A Távirányítás csak automata sebességváltós járművekben áll rendelkezésre.)

Jármű helye

JÁRMŰ HELYE

Nem találja Ford járművét a forgalmas parkolóban? Vagy kölcsönadta egy szerettének? Esetleg egyszerűen csak szeretne meggyőződni arról, hogy az autója ott van-e, ahol hagyta? A FordPass térképen jeleníti meg a jármű utolsó rögzített helyét.


ITT A HOLNAP

A Mustang Mach-E, a Ford Plug-in Hybridek és az elketromosított jövőnk számára a következő techmológiákat fejlesztettük.

Itt a Holnap


Töltőállomás-kereső

TÖLTŐÁLLOMÁS-KERESŐ

Könnyedén megkeresheti a töltőállomásokat a közelében vagy az útvonal mentén, részletes információt kap a töltőtípusokról és a várakozás közben a töltőponton igénybe vehető szolgáltatásokról is. Rábízhatja a feladatot az autóra, amely szükség esetén automatikusan újratervezi az utat egy adott töltőponthoz.

Ellenőrizze a hatótávolságot!

ELLENŐRIZZE A HATÓTÁVOLSÁGOT!

Egyszerűen elérheti a legtávolabbi úticélokat, ha az akkumulátorja is képes rá. Az Intelligens hatótáv a vezetési szokásait, az időjárás-előrejelzést és a közösségi forrásokból származó adatokat használja fel a fennmaradó hatótáv pontos előrejelzésére. Segít megtervezni az utazást és a töltési megállókat, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket.

Elektromos jármű és utazástervező

ELEKTROMOS JÁRMŰ UTAZÁSTERVEZŐ

Állítsa be a kívánt úti célt, és az alkalmazás kidolgozza a legjobban elérhető útvonalat, valamint megtervezi az útközbeni töltéseket. A FordPass tisztában lesz a fennmaradó hatótávval, és előre tájékoztaja Önt a teljes útvonal időtartamáról, beleértve a töltési megállókat is.


TÖLTÉS ÁLLAPOTA


Csatlakoztassa az autót, hagyja a töltőn és lazítson! Ford járműve töltési szintjét az alkalmazásban követheti nyomon, és értesítést kaphat, ha elérte a kívánt töltési szintet és indulásra kész. Ha pedig valamilyen okból a töltő nincs csatlakoztatva, arról is tudni fog.

A TÖLTÉS KIFIZETÉSE


A BlueOval™ Charge Network töltőhálózaton belüli zökkenőmentes töltési élmény érdekében kezelje a töltéseket a FordPass alkalmazáson keresztül! Rendelje hozzá az Ön által megadott fizetési módot az online Ford Fiókjához, és minden egyes töltés után e-mailben kapja meg a fizetési nyugtát. Fiókadatait családtagjaival vagy ismerőseivel is megoszthatja. A BlueOval™ Charge Network 5 éves próbaverziójának aktiválásával kapcsolatos részleteket, beleértve a kedvezményes Ionity díjszabáshoz való 1 éves hozzáférést, a FordPass Töltőkártya szolgáltatással együtt biztosítjuk. (Mach-E járműve nyilvános töltőállomáson történő töltése díjköteles. Az otthoni díjszabás költsége az energiaszolgáltató díjszabásától függ.)

INDULÁSI IDŐPONTOK

Az előnyben részesített indulási idők beállításával előkészítheti elektromos járművét az indulásra, amikor csak szüksége van rá. Az alkalmazás automatikusan előre feltölti és beindítja a járművet, hogy felmelegedjen és indulásra készen álljon. Megkönnyíti az életét, és maximalizálja az akkumulátor hatótávolságát minden időjárási körülmények között.


ÚTKÖZBEN

Valós idejű adatok és zökkenőmentes kapcsolódás, hogy minden utazás jobb legyen

Útközben


 • Live Traffic
 • LIVE TRAFFIC

  Dugó bármikor előfordulhat, a késés viszont kivédhető. Megkaphat minden fontos forgalmi információt, és autója automatikusan újra is tervezheti az útvonalat a torlódások elkerülése érdekében. Ford járműve megvásárlása után korlátozott ideig ingyenes, a Ford-fiókon keresztül pedig az előfizetés könnyen kezelhető.

  Ford Fiók


MOZGÁSBAN TARTJA

Ne engedje, hogy a szervizelés egy jó nap útjába álljon! Gondoskodunk Önről és az autójáról is

Mozgásban tart • ÁLLAPOTJELZÉSEK + JÁRMŰÁLLAPOT

  Nem az a fontos, hogy miről tud, hanem az, hogy milyen gyorsan tudja meg. Megtekintheti járműve műszaki állapotát egy szempillantás alatt, és szükség esetén értesítéseket is kap. Pontos információkat kap olyan létfontosságú adatokról, mint a keréknyomás és a fékfolyadékszint. Ha minden rendben van, nem fogja zavarni. 

  Ford Go IPVA, impostos, documentação, emplacamento, revisões e manutenção inclusos

 • ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

  Segítséget kaphat útközben, majd nyugodtan folytatódhat a napja. Az alkalmazásban egyszerűen felveheti a kapcsolatot a Közúti Segélyszolgálattal (A funkció használatához aktív Ford Protect csomagra van szükség a Ford autómentő szolgáltatónál.) és nyomon követheti őket az Önhöz vezető úton. Ők megkapják a pontos tartózkodási helyét és a járművére vonatkozó információkat, hogy még érkezésük előtt tisztában legyenek a problémával .

  Ford Go Ford zero quilômetro por um valor fixo mensal, sem a necessidade de investimento inicial

 • EGYSZERŰ SZERVIZELÉS

  A szervizelés legyen egyszerű, ezért így is terveztük. A FordPass praktikus szervizelési emlékeztetőket és értesítéseket biztosít, lehetővé teszi az egyszerű szolgáltatás-igénylést, és digitális nyilvántartást vezet a szervizelőzményekről, hogy ne Önnek kelljen foglalkoznia a papírmunkával. 

  Ford Go Assistência 24h com seguro contra roubo, furto incêndio, colisão e direito a veículo reserva

 • INTELLIGENS BIZTOSÍTÁS

  Függetlenül attól, hogy naponta ingázik vagy csak hétvégenként kirándul az autóval, a FordPass segítségével pénzt takaríthat meg a biztosítási díjakon. Egyszerűen ossza meg gépjárműve adatait a Biztosítójával, majd a Biztosító az Ön részére megállapított prémiumot ajánlja fel. A használat alapú biztosítás (A Használaton alapuló biztosítás funkció még 2021-ben elérhetővé válik.) feltételei a vezetés módján vagy a ténylegesen megtett kilométereken alapulnak. Mivel az adatok megosztása a FordPass Connect alkalmazáson keresztül történik, nincs szükség a jármű módosítására. 

  Ford Go Planos a partir de um ano que se adequam às suas necessidades

 • FORD CREDIT

  A pénz nem minden, de azért fontos. Ford Credit fiókjához azonnal hozzáférhet az alkalmazáson keresztül, hogy ellenőrizhesse a szükséges információkat.

  Ford Go Benefícios para evitar filas em pedágios e estacionamentos


BEMUTATÓ VIDEÓK

Ezek a bemutatkozó videók részletes útmutatást nyújtanak arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a FordPassból. A kezdeti beállítástól kezdve a FordPass Connect aktiválásáig megtudhatja, hogy a FordPass hogyan biztosít belépést egy még inkább csatlakoztatott világba.

 • Hogyan használhatók a távirányító funkciók a Fordpass Connecttel

  A FordPass mobilalkalmazás és az autóba épített FordPass Connect modem párosítása után távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, valamint további távirányító funkciók is elérhetővé válnak.

 • Hogyan aktiválható a FordPass Connect modem

  Ha a Fordjában beépített modem is található, a FordPass mobilalkalmazáson keresztül folyamatos kapcsolatban állhat az autójával. A modem aktiválása egyszerű, tekintse meg ennek lépéseit!

 • Hogyan adhat hozzá egy márkakereskedőt a FordPass alkalmazáshoz

  A FordPass alkalmazás számos hasznos funkciót tartalmaz. A márkakereskedések hozzáadása csupán egy a sok közül. Tekintse meg, hogyan teheti meg ezt.

 • Hogyan aktiválható a Fordpass Connect modem a FordPass Pro alkalmazással

  A FordPass Pro sokoldalú képességeinek és intelligens funkcióinak használatához aktiválnia kell a járműbe épített modemet. Tekintse meg, hogyan!

 • Hogyan térhet vissza a FordPass alkalmazás gyári beállításaihoz

  Ha szeretné eltávolítani járművét a hozzárendelt FordPass fiókból, vissza kell térnie a gyári alapbeállításokhoz (master reset). Tekintse meg, hogyan.


Itt vagyunk, hogy bármikor segítsünk

ITT VAGYUNK, HOGY BÁRMIKOR SEGÍTSÜNK

Keresse fel FordPass Connect Ügyfélszolgálati és GYIK oldalunkat, ahol hasznos tippeket talál arra vonatkozóan, hogyan hozza ki a legtöbbet a járművéből. A FordPass útmutatók segítségével közvetlenül az alkalmazáson keresztül kaphat segítséget; csevegési funkciónkkal kapja a leggyorsabb válaszokat a kérdéseire.


GYIK


FORDPASS ALKALMAZÁSFONTOS INFORMÁCIÓK

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést! A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.


Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.