Ford BlueService | Ingyenes országúti segélyszolgálat

ÚJ FORD FIESTA

Örömet szerez minden nap.

Bármerre jár a városban, a Fiesta stílusos megjelenése garantáltan magára vonja a figyelmet. Innovatív műszaki megoldásainak - köztük az új, interaktív, digitális műszerfalnak - köszönhetően a Ford ikonikus kisautója még hatékonyabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt. 

Az új Fiestákhoz több különböző EcoBoost hibrid erőforrás is választható,  melyek lenyűgöző üzemanyag-hatékonyság és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett is dinamikus menettulajdonságokat és bőséges teljesítményt biztosítanak a hétköznapokban.*

A Fiesta ST-Line modellek sportos formavilágától a Fiesta Titanium prémium szinvonalú kényelmén át a Fiesta Active robusztus, terepjárós kialakításáig számos különleges megjelenésű és összeállítású modell közül választhat, melyek között Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb Fiestát.


 • DIGITÁLIS MŰSZERFAL
 • DIGITÁLIS MŰSZERFAL

  A Fiesta új, 12,3"-os digitális műszerfalán nagy felbontásban és intuitív, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Igény szerint beállíthatja, hogy milyen információk jelenjenek meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket. Ezen felül egyedi beállításokat tárolhat az autót használó különböző vezetők igényei szerint.


 • ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT
 • ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT

  Az EcoBoost Hybrid Powershift egy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó-rendszer**, amely csökkenti a jármű CO - kibocsátását és az üzemeltetési költségeket. A több sebességfokozat, az alacsonyabb tömeg és a fejlett, duplakuplungos felépítés sima és zökkenőmentes sebességváltást biztosít. A Fiesta EcoBoost Hybrid modellek vezetése ezért nemcsak hatékonyabb, de kevésbé fárasztó is - különösen a sok leállítást és újraindítást igénylő városi forgalomban.


 • AZ ST-LINE VIGNALE UTASTERE
 • AZ ST-LINE VIGNALE UTASTERE

  A Ford Fiesta ST-Line Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, kontrasztos piros varrással és 12,3"- os digitális műszerfallal.


 • AZ ACTIVE VIGNALE UTASTERE
 • AZ ACTIVE VIGNALE UTASTERE

  A Ford Fiesta Active Vignale egyedi kialakítású középkonzollal Expressive Blue színárnyalatú kontrasztvarrással és 2,3"-os digitális műszerfallal.


Tesztvezetés


*   Más nem hibrid motorokkal összehasonlítva. 

** Az EcoBoost Hybrid Powershift kiegészítőként rendelhető az 1,0 literes Fiesta EcoBoost Hybrid (MHEV) modellekhez. 

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.Vélemények