Lásson tisztán, vezessen biztonságosan!


Most minden szélvédő cserét 10% kedvezménnyel* vehet igénybe márkaszervizeinkben március 31-ig.

Foglaljon online szervizszolgáltatást FORD30WS kuponkóddal további 3000 Ft** kedvezményért.


 • Szélvédőcsere
 • Szélvédőcsere

  Ne kockáztasson! Inkább válassza a biztonságot, és sérülés esetén cseréltesse ki szélvédőjét! A munkát pedig bízza a Ford tapasztalt és megbízható szakembereire. Most 10% kedvezménnyel. Egyedi árajánlatért forduljon márkakereskedőjéhez!


  Foglaljon időpontot!


 • ablaktörlőlapát csere
 • Ford Economy ablaktörlőlapát csere

  Fontos, hogy minden időben tisztán lássa az Ön előtt lévő utat. Az ablaktörlő lapátok időszakos cseréjével, a szélvédő szennyeződéseit gyorsan és hatékonyan tudja letörölni.

  Ford Economy első ablaktörlőlapátok cseréje minden modellre 14 900 Ft

  További információ


 • Szélvédőmosó-folyadék
 • Szélvédőmosó-folyadék

  Hatékony szélvédő tisztító folyadék, hogy mindig tisztán lásson. Megbízható fagyvédelem -20°C-ig. Elérhető a Ford márkakereskedésekben!

  Szélvédőmosó-folyadék 2 432 Ft***


Időpontfoglalás


Fontos Információ


Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!


[*]A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót.