Fix árak. Ford szakértelem.

Fix áras termékeinket kérje márkaszervizünkben!

Aki vezet, tudja, hogy minden autót évente át kell vizsgáltatni, hogy továbbra is biztonságban közlekedhessünk vele. Azt is pontosan tudjuk, milyen stresszes ez az időszak, hiszen gyakran előfordul, hogy nem látjuk előre, milyen költségekkel jár majd a kötelező szerviz.

A fix ár karbantartási ajánlat tartalma:

  • kötelező éves átvizsgálás
  • Castrol motorolaj és olajszűrő csere
  • légszűrő csere (A hivatalos ellenőrző lista szerint)
  • Pollenszűrő csere (Felszereltségtől függően.)
  • Ford Assistance szolgáltatás

Továbbá tartalmazza a Ford által a Ford Etis Szerviztervezetben előírt karbantartási munkálatokat (kivételt képeznek a kiterjesztett karbantartási elemek: fékfolyadék csere, klímaberendezés ellenőrzése, karosszéria- és fényezés ellenőrzése), beleértve a szerviz tervben foglalt szervizalkatrészek cseréjét vagy javítását magyarországi hivatalos Ford Márkaszervizekben.

Az árakról kérjük, érdeklődjön közvetlenül a szerviz vezetőjénél, vagy az alábbi linkre kattintva keresse fel Online Szerviz Bejelentkezés oldalunkat.

Online Szerviz Bejelentkezés

Márkakereskedő keresése


Fedezze fel Fix árainkat az Ön Fordjához!


[*]A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót. A jelen árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. 

[**]A feltüntett nettó ár ajánlott fogyasztói ár, mely az általános forgalmi adó, az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. A jelen árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.