20 pontos szezonális átvizsgálás

Idén tavasszal is számíthat ránk, hogy Fordját teljeskörűen felkészítsük a meleg évszak kihívásaira. 

A FORDTAVASZ kuponkóddal most 15 000 Ft szervizkedvezményt biztosítunk.

A kedvezmény a FORDTAVASZ kuponkóddal, csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén vagy FordPass alkalmazáson keresztül történő időpontfoglalás esetén vehető igénybe. 

A kedvezmény 2024. május 31-ig elvégzett szervizmunkálat esetén érvényes. 

A kupon bruttó 50.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető. Az ajánlatot egy személy csak egy alkalommal, egy Ford járműre veheti igénybe.

 • Szezonális szervizajánlataink
 • SZEZONÁLIS SZERVIZAJÁNLATOK

  Készítse fel autóját a nyári hónapokra a teljes körű szezonális átvizsgálással és aktuális karbantartási ajánlatainkkal.

  Fedezze fel ajánlatainkat! • Nyári gumiabroncs ajánlatok
 • NYÁRI GUMIABRONCS AJÁNLATOK

  A nyári gumiabroncs speciális mintázatának és összetételének köszönhetően jobb tapadást biztosít, mivel magasabb hőmérséklethez lett kifejlesztve, így javítva járműve kezelhetőségét. Ezért érdemes időben megfelelő abroncsra váltani.

  Fedezze fel ajánlatainkat! • Ford Economy szervizajánlatok
 • FORD ECONOMY SZERVIZAJÁNLATOK

  A Ford Economy szervizajánlatokat kifejezetten az öt évnél idősebb Ford járművek számára hoztuk létre.

  Fedezze fel ajánlatainkat! • Látni és látszani
 • LÁTNI ÉS LÁTSZANI

  Változnak az évszakok, változnak a körülmények, ám az Ön biztonsága iránti elkötelezettségünk továbbra is változatlan. Tekintse meg legfrissebb ajánlatainkat, szolgáltatásainkat és termékeinket, melyek (a mostohább időjárási körülmények között is) gondoskodnak az Ön és utasai, valamint az autója biztonságáról.

  Tudjon meg többet biztonsági ajánlatainkról

Fontos információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! 

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést! 

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

[i] Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést! A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.