Jó hírrel szolgálhatunk az autómataváltós gépkocsik tulajdonosainak.

Új MotulEvo géppel bővült szervizünk, mellyel az automataváltóval rendelkező autós ügyfeleinket tudjuk kiszolgálni. Legyen szó a váltóolaj tisztításáról vagy teljes cseréjéről.
A modern autók és váltó konstrukciók esetében egyre inkább a folyamatosan változó áttételű automata sebességváltókra (CVT) vagy a duplakuplungos automata sebességváltókra (DCT) alapoznak az autógyártók.


Folyamatosan növekszik az ilyen típusú hajtóművekhez kapcsolódó professzionális karbantartási és javítási szolgáltatások iránti igény. Szervizünk is lépést tart a piaci igényekkel és mostantól az automataváltók váltóolaj tisztitítását vagy cseréjét is elvégezzük.
A MotulEvo egy új és egyedülálló koncepció, amellyel teljes körű és egyben magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani az automata sebességváltó rendszerek karbantartásához.
Ez a berendezés mind sebességvátló folyadékok tisztításához, mind pótlásához használható.
Azoknak az autótulajdonosoknak, akik odafigyelnek járműveikre, nagyon fontos, hogy a sebességváltó tisztítását és olajcseréjét szakszervizben végeztessék el.


Bemutató videóért katt a linkre!

Olajcsere automatában: soha ne mondd, hogy soha


  • Motul
  • Motul
  • Motul


Függetlenül attól, hogy folyamatosan változó áttételű automata sebességváltókról (CVT) vagy duplakuplungos automata sebességváltókról (DCT) van szó: az automa sebességváltók számára gyártott, speciális összetételű Motul folyadékokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a modern sebességvátók támasztotta magas követelményeknek. Használatuk elősegíti az alacsony hőmérsékleten történő könnyű sebességváltást, a tartósságot magas hőmérséklete, valamint megbízható vélemet nyújtanak korrózió ellen. A kifejezetten professzionális sebességvátló-tisztító készülékekhez kifejlesztett Motul Transmission Cleant úgy tervezték, hogy ideális legyen a váltók olajcsere előtti felkészítéséhez. Segítségével a működés során keletkezett, valamint egyéb szennyeződések könnyen, maradéktalanul eltávolíthatók, ezáltal biztosítva a hatékony karbantartást.


Váltóolaj-csere előnyei:

  • védelmet nyút a kopások ellen,
  • kényelmesebb vezetési élményt tesz lehetővé,
  • megőrzi a funkciókat,

és nem utolsó sorban olcsóbb, mint a javítások.Előjegyzés: Tel.: 06-59-321-134 /11 vagy 20 melléken


  • Kövessen minket a FacebookonOnline Szerviz BejelentkezésAktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.