Demeter Dorina újabb sikere

2017. 12. 07.

Sakkozónk WFM minősítést szerzett...


Több mint 20 éve nem szerzett magyar női versenyzőnk ilyen fiatalon WFM minősítést. Gratulálunk Demeter Dorina rangosabb címéhez, legutóbbi versenyén elért páratlan teljesítményéhez, mellyel meghaladta a 2100-as élőponthatárt - 2112! - és a XXI. század egyik magyar csúcstartója lett.


"A FIDE mesteri cím tulajdonképp a játékos értékelése szerzett pontok alapján amit az eddigi élete során játszott le. Ez egy felnőtt cím, ami felér egy diplomával, minimum annyit kell hozzá tanulni és akár dolgozni is lehet majd vele felnőtt korban. Nemzetközileg elismerik hivatalos oklevelet kap róla amit bárhol fel lehet használni. Ritka hogy egy gyerek ilyen hamar eléri" – mondta Dorina édesanyja.


Dorina az őt mindenben támogató családján túl köszönetet mond mindazoknak, akik a kezdetektől fogva bíztak benne, hittek a tehetségében és mellé álltak a céljához vezető úton. Elsősorban illeti köszönet a Baptista Szeretetszolgálatot és annak vezetőjét: Szenczy Sándort. Hálával gondol azokra is, akik a cél felé haladva szegődtek mellé és részt vállalnak napjainkban is útjának egyengetésében.


A tehetséges sakkozót Sándor Ferenc, a Sándor Service Kft. ügyvezető igazgatója is támogatja.


Forrás: http://sakk-mester.blog.hu

Kapcsolódó korábbi cikkünk: Demeter Dorina sakkozó támogatása

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.Vélemények