Sportos Focus Red&Black Edition modellváltozatok

2016. 04. 19.
A Ford az országos nyílthéten bemutatja a stílusos és sportos Focus Red&Black Edition modellváltozatot, a Focus dinamizmusát szimbolizáló kontrasztos színárnyalatokkal kombinált egyedi ötajtós és kombi kiviteleit. A Focus Red Edition változat Race Red karosszériafényezéssel és kontrasztos Shadow Black színű tetővel, fekete tükörházakkal és fekete hűtőrács-kerettel készül. A Focus Black Edition ezzel ellentétes árnyalatokban pompázik: a karosszéria színe Shadow Black, a tető árnyalata Race Red, vörösek a tükörházak és a hűtőrács kerete is.

“A merész és látványos színkontrasztok ma már egy igen gyakori trendet képviselnek, ami nemcsak az autókra, hanem a ruhákra, sőt az elektronikai termékekre is jellemző,” magyarázta el John Mcleod, a Ford Európa járműperszonalizációs részlegének vezető formatervezője. „A vörös és a fekete mindig is sportos színnek számított, a kettő együtt pedig különösen sportos kombinációt alkot. Ez az autó nem átlagemberek számára készült.” 

A héten megrendezésre kerülő nyílthéten a Ford márkakereskedések meghosszabbított nyitvatartással és speciális ajánlatokkal várják az érdeklődőket, melynek keretében a vadonatúj Ranger, és S-Max modelleken túl megtekinthetőek lesznek a Focus Red&Black változatai is.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.