Még mindig a Ford a legnépszerűbb autómárka Magyarországon!

2015. 11. 11.
Októberben 1087, idén összesen 9815 db új Ford talált gazdára a magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon, amelynek révén a márka 12,2%-os piaci részesedéssel továbbra is vezeti az idei értékesítési statisztikákat. Az év első tíz hónapjában a tavalyihoz képes összesen 15,8 százalékkal növekedett a Ford összesített értékesítési eredménye, és így 1400 darabbal előzi meg a versenytársakat. A piaci növekedés tavalyihoz viszonyított 28,9%-os ütemét jelentősen befolyásolta a rendkívül kedvezményes NHP program, melynek köszönhetően kiugróan magas a Ford kishaszonjárművei és a Ranger iránti érdeklődés

A magyar autópiac októberben a reménykeltően magas értékesítési számoknak köszönhetően rekord darabszámmal zárt, és az összesített személy és haszongépjármű értékesítés ismét átlépte a régen látott 10.000 darabszámot. A Ford ebben a fokozott versenyben is meg tudta őrizni idei elsőségét.

A piac élénkülésének, a megújult termékpalettánknak, és az idén bevezetett új Focus-nak, Mondeo-nak és a megújult haszonjármű palettának köszönhetően a Fordnak is sikerült növelnie hazai értékesítéseit. Az autógyártó az év első 10 hónapjában 9735 db új autót értékesített hazánkban, ami 12,2%-os piaci részesedét jelent, azaz minden nyolcadik újautó vásárló a Ford márka mellett döntött.

„Az év első 10 hónapját tekintve havi átlagos magyarországi értékesítésünk megközelíti az 1000 darabot, 4 hónapban, köztük októberben is még ennél is biztatóbbak az eredmények, ezekben a hónapokban egyaránt közel 1100 darab új Ford-ot regisztráltunk Magyarországon.” – mutat rá Szamosi Viktor, a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója.

„Az elismerés a márkakereskedői hálózatunkat illeti, akik magas színvonalú munkájukkal gondoskodnak arról, hogy a széles, minden vásárlói igényt kielégítő, és a szakma által is számos díjjal elismert modellpalettánk a legmagasabb színvonalon kerüljön bemutatásra ügyfeleink számára. Munkájukhoz minden bizonnyal lendületet adott nyílt hétvégénk, aminek keretében a télre készülve új modelljeinkhez téli gumiabroncs garnitúrát adtunk ajándékba. Az év hátralevő részében is megéri betérni márkakereskedéseinkbe, hiszen készletről kínált modelljeink, pl. az idei NHP program keretében megvásárolható, azonnal elérhető Ranger és Transit modellek széles választéka várja az érdeklődőket.” – avat be Dalos Attila, a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.