Energiatudatos Vállalat díj

CÉGÜNK ELNYERTE AZ ENERGIATUDATOS VÁLLALAT DÍJAT

Energiatudatos Vállalat díj

2023. 05. 07.

Örömmel tájékoztatjuk Partnereinket, hogy a Sándor Service Kft. 2022-ben elnyerte az Energiatudatos Vállalat címet. Ezt a címet cégüknek a Virtuális Erőmű Programmal szorosan együttműködő, a hazai vállalkozások energiahatékonyságának előmozdítását célzó Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat Irányító Bizottsága ítélte oda. A Program célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzé tegye a csatlakozó vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez az energiahatékony működésre. Energiatudatos vállalkozásként kiemelt figyelmet fordítunk a hatékony energiafelhasználásra, amellyel nem csak saját költségeinket csökkentjük, de a jövő nemzedékeinek számára élhetőbb környezetet teremtünk.

A  fenntartható fejlődés és a környezetvédelem elkötelezettjeként kft-nk nagy hangsúlyt helyez az erőforrások hatékony felhasználására.

A Virtuális Erőmű Program segít számszerűsíteni a már elért megtakarításokat, így az illetékes állami szervek számára hasznos információforrást jelent a vállalkozások energiahatékonyságáról. Társaságunk számára fontos, hogy az Európai Unió tagjaként mi is hozzájáruljunk hazánk energiahatékonysági vállalásaihoz és részt vegyünk ebben az előremutató kezdeményezésben.

Az erőforrások hatékony felhasználása, a költségek megfelelő szinten tartása a mai világ legnagyobb gazdasági kihívása. Cégünk a Virtuális Erőmű Programhoz való csatlakozással megkapta azt a szakmai segítséget, mellyel hosszú távon képesek vagyunk az energiaköltségek folyamatos követésére, optimalizálására.


Kövessen minket a facebookon

  • Facebook


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.Vélemények