Power-Up szoftverfrissítés

2021. 05. 18.

Új funkciók, még jobb minőség: mostantól a Ford-tulajdonosok rendelkezésére áll a Power-Up szoftverfrissítés

Szentendre, 2021. május 17. – A Ford tulajdonosok számára ezentúl természetes dolog lesz, hogy autójuk mindig a lehető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtja, mivel járművük a Ford Power-Up nevű vezeték nélküli upgrade-technológia révén rendszeresen frissíti rendszerei tudását.

Az első Ford Power-Up szoftverfrissítésre a Mustang Mach-E európai tulajdonosai számíthatnak. Jelenleg több mint 6 millió olyan autó fut a világ útjain, amelyekben fejlett, beépített modemkapcsolat működik; ezek a járművek azonosítják tulajdonosuk preferenciáit és az autóval kapcsolatos kérdéseket, majd a Ford mérnökei ennek alapján olyan megoldásokat dolgoznak ki, amelyek a Ford Power-Up fejlesztéseken keresztül javítják az autók minőségét és képességeit.


szoftverfrissítés


“A szoftverfrissítés ma már teljesen megszokottnak számít több milliárd, hálózatra kapcsolt eszközben, ám a járművek világában még nem az. A Ford Power-Up most megváltoztatja mindezt, gyorsan juttatva el a frissítéseket emberek millióihoz,” mondta Mark Harvey, a Ford Európa konnektivitásért felelős igazgatója. “Kifejlesztettünk egy zökkenőmentesen működő technológiát, így az update akár éjszaka is megtörténhet, amikor az autós még alszik, reggel pedig egy még jobb élményt nyújtó járművel kezdheti a napját.”

Az egyedülálló Ford Power-Up szoftverfrissítések alapja egy új, teljesen hálózatba kapcsolt, második generációs elektromos architektúra. A gyors és egyszerű vezeték nélküli frissítésekkel hatékonyan tökéletesíthetők az autó funkciói, minősége, képességei és komfortja. Ezekkel az update-ekkel a jármű számítógépes moduljainak túlnyomó része (egy felső kategóriás modellben több mint 110 modul) frissíthető, érezhetően javítva az autó által kínált élményt, és csökkentve az esetleges szervizlátogatások számát.


Számos Ford Power-Up szoftverfrissítés gyakorlatilag észrevétlenül történik meg; ilyenkor egy technológiai platform a háttérben telepíti az új programot. Sok frissítéshez a vezetőnek semmit sem kell tennie; jó példa erre a SYNC 4 technológia, ami mindaddig zökkenőmentesen fut az éppen aktuális szoftverrel, amíg az új verzió működésre készen nem áll.

Az újraindítást igénylő frissítések esetében a Ford felkínálja az autósnak, hogy ütemezze ezt a megfelelő időpontra, például éjszakára. Jó néhány olyan eszköz létezik (például a laptopok), amelyekre a frissítések néha kifejezetten alkalmatlan időpontban érkeznek, ám a járműtulajdonosok gyakran észre sem veszik majd, hogy a telepítés már az indítókulcs elfordítása előtt megtörtént.

Új funkciók, még jobb minőség

A Mustang Mach-E európai vásárlói hamarosan megkapják a Ford Sketch eszközt (ez az autómenükben Jegyzetek néven is szerepel), amivel az álló járműben1 rajzolhatnak az érintőképernyőre, sőt játszhatnak is rajta. 


Power Up


A következő hetekben további új frissítések is várhatók:

  • A Távoli Járműbeállítás és az Utazás-naplózás segítségével a Mustang Mach-E tulajdonosai a FordPass okostelefon-alkalmazásban beállíthatják a profiljukhoz tartozó preferenciákat – például a kedvenc rádióállomásaikat –, és ezt felhőalapú kapcsolaton keresztül elküldhetik a járműnek, ami emellett minden útjukon nyomon követi és jelzi az akkumulátor kihasználtságát és más fontos utazási információkat.
  • A Mustang Mach-E SYNC 4A upgrade tartalma:
  • A Navigáció fejlesztések automatikusan hasznos célállomás-javaslatokat adnak, emellett az új felhőalapú kapcsolat internetes kereséssel ötvözi a szóbeli utasítások felismerését.
  • Az Apple CarPlay®kompatibilitás frissítése után a részletes navigációs utasítások a műszeregységben is megjelennek.2
  • A Digitális Felhasználó Kézikönyv továbbfejlesztésével az innovatív, papírmentes kézikönyv még praktikusabb és részletesebb tanácsokat kínál.


Időpontfoglalás


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.