Autómataváltós autók váltóolaj cseréje

2021. 02. 19.

Jó hírrel szolgálhatunk az autómataváltós gépkocsik tulajdonosainak.Új MotulEvo géppel bővült szervizünk, mellyel az automataváltóval rendelkező autós ügyfeleinket tudjuk kiszolgálni.

 Legyen szó a váltóolaj tisztításáról vagy teljes cseréjéről. A modern autók és váltó konstrukciók esetében egyre inkább a folyamatosan változó áttételű automata sebességváltókra (CVT) vagy a duplakuplungos automata sebességváltókra (DCT) alapoznak az autógyártók.

Folyamatosan növekszik az ilyen típusú hajtóművekhez kapcsolódó professzionális karbantartási és javítási szolgáltatások iránti igény. 

Szervizünk is lépést tart a piaci igényekkel és mostantól az automataváltók váltóolaj tisztitítását vagy cseréjét is elvégezzük.

A MotulEvo egy új és egyedülálló koncepció, amellyel teljes körű és egyben magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani az automata sebességváltó rendszerek karbantartásához.

Ez a berendezés mind sebességvátló folyadékok tisztításához, mind pótlásához használható.Azoknak az autótulajdonosoknak, akik odafigyelnek járműveikre, nagyon fontos, hogy a sebességváltó tisztítását és olajcseréjét szakszervizben végeztessék el.

60 000 kilométerenként váltóolajat cserélni olcsóbb, mint a javítás!IdőpontfoglalásTovábbi információ


  • Kövessen minket a Facebookon


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.Vélemények