Ahogy az tavasszal lenni szokott, most is nagyszerű ajánlatokkal várjuk márkaszervizeinkben, hogy továbbra is biztonságosan autózhasson. 


Kedvezményes Ford téligumi árlistánkért kattintson ide!


Ne tegye ki biztonságát az időjárás szeszélyeinek!
Tudta, hogy a nyárigumi 7°C alatt felkeményedik, és így az autó nehezen irányíthatóvá válik? Ugye Ön sem szívesen kockáztatná a biztonságát egy ilyen apróság miatt? Nem csak télen, de a szeszélyes őszi időjárásban is fontos, hogy gondoskodjon autója épségéről. Éppen ezért ajánljuk, hogy válassza az elővigyázatosságot és váltson téligumira! 


Miért fontos az évszaknak megfelelő gumiabroncs?
Ahogy ősszel nálunk is előkerül a csizma, a bakancs, autónk számára is fontos a megfelelő futófelület. A Ford márkaszervizekben gondoskodunk arról, hogy autója a típusához legjobban illő, minőségi téligumit kapja. Ezeknek a gumiknak az anyagát és a bordázatát is úgy alakították ki, hogy a hideg, csúszós utakon is maximális tapadást biztosítson. Így még az élesebb kanyarok, és a váratlan helyzetek sem okoznak problémát, az irányítás mindig az Ön kezében marad. Ráadásul addig is, amíg téligumit használ, kíméli a nyárit.

Gondoskodjon autójáról, ne hagyja az utolsó pillanatra a váltást: válogasson kedvezményes kínálatunkból!


Kiemelt személyautó téligumi ajánlataink:

Ford FiestaHankook175/65 R14 82T13 290 Ft
Ford FocusMichelin205/55 R16 91T29 790 Ft
Ford MondeoContinental215/60 R16 99H40 590 Ft


Kiemelt kisteherautó téligumi ajánlataink:

Ford Transit Kombi & BusGoodyear175/65 R14 82T27 290 Ft

A feltüntetett árak ajánlott bruttó fogyasztói árak, 1 db téli gumiabroncsra vonatkoznak, és keréktárcsa nélkül értendők. Az ajánlat 2017. december 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy visszavonja az akciót. Jelen hirdetésben szereplő akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.