Éjszakai síelés

2018. 02. 14.

„Az amerikai piac legelső EcoSport modelljének kampánya – aminek címe „Életemben először” – pénteken indult olyan tévés reklámfilmekkel, amelyek valódi emberek valódi történeteit elmesélve keltik életre az „Életemben először” élményét. A két első reklámfilm egyikében például egy nő például az édesanyja régi álmát valósítja meg, amikor elviszi őt egy éjszakai síelésre.” – mondta el Györke Orsolya a Ford Magyarország PR igazgatója.”


>> Az EcoSport reklámfilm megtekintése


Az erre a célra létrehozott www.firsteverecosport.com internetes honlap látogatói megválaszolhatják a következő kérdést: „Mi az, amit legelső alkalommal szeretne megtenni?”, és a vállalat néhányuk álmát valóra is váltja majd. A nyerteseket júniusban választják ki annak alapján, hogy kívánságuk mennyire fontos, kreatív és eredeti.

„A Ford SUV filmek nem is annyira a kemény terepeket meghódító emberekről szólnak, inkább azokról, akik meghódítják az életet,” magyarázta Györke Orsolya a Ford Magyarország PR igazgatója. „E kampányokban nem az autók, hanem az emberek a főszereplők.”



>> További információk és képek az új EcoSport-ról


Forrás: Ford Sajtószoba 

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.