Ford Karrierprogram

2017. 12. 01.

Az autószerelő szakmában is mutatkozó szakember hiány megyénk márkaszervizeit is érinti, képzett autószerelőt nehezen találnak a szervizek.

Ezen probléma hosszú távú megoldásaként született meg az a gondolat, hogy a kisújszállási Ford márkaképviselet vezetője, Sándor Ferenc elindítsa a magyarországi Ford központtal karöltve azt a Ford Karrierprogramot, melyet a szakképző iskolákban tanuló fiatalok már a tanulmányaik alatt elkezdhetnek.

A program segítséget nyújt abban, hogy a szerelő tanoncok hasznos tudásanyaggal gazdagodjanak és a legmodernebb technológiák elsajátításával fejlesszék képességeiket.

A program keretében a ford.hu honlapon modulokból felépített szakmai információkat ismernek meg a tanulók és a Ford által biztosított szakoktatókkal az iskolában, a Ford központi, szentendrei tanműhelyében, valamint a kisújszállási márkaszervizben gyakorlati órákon vesznek részt.

A sikeres záróvizsgák letétele után oklevelet szerezve, olyan tudásra tesznek szert, mellyel kezdő autószerelőként magasabb piaci értéket képviselve, könnyebben tudnak elhelyezkedni a szakmában.

A technológiai megoldások gyorsabban fejlődnek, mint valaha. Különösen igaz ez az autók világára. Komoly kihívás még a szakemberek számára is, hogy naprakészek maradjanak. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos képzéseken, oktatásokon való részvétel még a rutinos autószerelők számára is.

A Ford Karrierprogram egy kiváló lehetőség azoknak az ambiciózus, leendő szakmájuk iránt lelkes, elkötelezett diákoknak, akik szeretnének a jövő legjobb szakembereivé válni.

A program a túrkevei Ványai Ambrus Szakközépiskolában indult, ahol szeptember 27-én a Ford képviseletében Ágó Béla, a műszaki osztály vezetője tartott prezentációt a diákoknak és pedagógusoknak a Ford Karrierprogramról. Az előadás után az udvaron a tanulók megszemlélhették a kiállított új Ford modelleket, kérdéseikre a Sándor Service Kft. egyik mesterszerelője és szervizvezetője válaszolt.



A bemutató végeztével Ágó Béla a magyarországi Ford központ által felajánlott szemléltető eszközt, egy új sebességváltót adott át Asztalos Csilla igazgatónőnek.

Oklevelet szerzett diákjaink:

Ferenczi Dávid

Berkes László Zoltán



További információk

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.