Új Kuga ST-Line

Augusztustól rendelhető...

2016. 08. 16.
Még idén kapható lesz az új Kuga ST-Line. A népszerű, közepes méretű SUV új változatának sportos stílusjegyei, sportos hangolású menetdinamikája, valamint erős és takarékos EcoBoost benzin- és TDCi dízelmotorjai a Ford Performance autók hangulatát idézik.

A Kuga ST-Line merész külső és belső jegyekkel, többek közt egyedi könnyűfém keréktárcsákkal és sportülésekkel jelenik meg; a hajtásláncok kínálatában a Ford Intelligens Összkerékhajtásával (AWD) összekapcsolt 182 lóerős, 1,5 literes EcoBoost benzinmotor is szerepel, a sportos futóműben pedig különleges hangolást kapott a lengéscsillapítás és a kormánymű.


A Kuga ST-Line modell megjelenését a Ford Performance autók hangulatát idéző stíluselemek gazdagítják:
  • Ragyogó Ebony Black fényezésű felső hűtőrács; Ebony Black fényezésű, méhsejt mintázatú alsó hűtőrács, aminek stílusa jól illik a ködfényszórók melletti sportos, méhsejt mintájú betét.
  • A karosszéria sportosságát a színrefújt sárvédőív és alsó ajtóvédő borítás, az oldalsó légterelő szoknyák, a külső tükörházak, külső kilincsek, ajtóburkolat, hátsó tetőlégterelő és kerékjárat-szélesítések biztosítják; a ragyogó Ebony Black fényezésű hátsó diffúzor; a fekete tetősínek; a színezett első és hátsó lámpaburák és a sötétített üvegezés teszik az ST-line Kugát az ST névhez méltóvá. 
  • Az ablakok alatt végigfutó fekete övvonal; ST-Line emblémák az első sárvédőkön
  • Új, egyedi 18 colos könnyűfém keréktárcsák fényes fekete fényezéssel és fényesre csiszolt felületkidolgozással, vagy Ebony Black fényezésű 19 colos könnyűfém keréktárcsák
  • Egyedi sportülések részleges bőrkárpitozással; kontrasztos színű öltések az üléskárpiton, a váltókar szoknyáján és a kormánykeréken; különleges, kétrétegű, metál-hatású Deep Space fényezés a középkonzolon; fekete tetőkárpit

Az új Kuga ST-Line az eddigi legsportosabb menetdinamikájú Kuga: az átalakított futóműben merevebb kanyarstabilizátorok találhatók, és a 10 mm-rel alacsonyabb felfüggesztés csekélyebb oldaldőlést és élesebb kormányreakciókat biztosít.

A futómű merevebb bekötési pontjai (ugyanaz a specifikáció, mint a Ford Focusban) mérséklik a felfüggesztési rendszer nem kívánatos mozgásait, és a mérnökök úgy hangolták át a rugózást és a lengéscsillapítást, hogy megfelelő egyensúlyt találjanak a kényelem és a teljesítmény között. A szakemberek az Elektronikus Szervokormány esetében is új beállításokat alkalmaztak, így az élénkebben reagál a vezető parancsaira, és sportosabb kormányérzetet ad.

Az új modellváltozathoz a Kuga hajtáslánc-kínálatából a 150 lóerős, 2,0 literes TDCi dízelmotor, egyaránt megrendelhető az elsőkerékhajtással és a Ford Intelligens AWD rendszerével (üzemanyag-fogyasztás: 5,2 l/100 km-től, CO₂-kibocsátás: 122 g/km-től). 180 lóerős motorváltozat az Intelligens AWD-vel párosítva érhető el (üzemanyag-fogyasztás: 5,8 l/100 km-től, CO₂-kibocsátás: 134 g/km-től).

Az elsőkerékhajtással rendelhető 1,5 literes EcoBoost benzinmotor 150 lóerős kivitelének legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztása 6,2 l/100 km , CO₂-kibocsátása pedig 143 g/km; a benzinmotor 180 lóerős változata Intelligens Összkerékhajtással rendelhető meg (üzemanyag-fogyasztás: 7,4 l/100 km-től, CO₂-kibocsátás: 171 g/km-től).


Az új modellváltozat augusztustól rendelhető, és még az idén átvehető lesz.


ÉRDEKLŐDÉS

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.