Az Ernst & Young a globális családi vállalkozások központjának különleges díjával tüntette ki Bill Fordot

2015. 06. 10.
Bill Fordot, a Ford Motor Company világszintű ügyvezető elnökét a Globális Családi Vállalkozások Központjának különleges díjával tüntette ki az Ernst & Young. A díjat azért ítélték oda Bill Fordnak, mert különlegesen rugalmas szemléletmódja, családi vállalkozásának értékei és hosszú távú jövőképe alapján irányítja a világ egyik legismertebb vállalatát. Az Ernst & Young Globális Családi Vállalkozások Központja azokat az üzleti vezetőket tünteti ki, akik sikeresen fejlesztik még magasabb szintre családjuk örökségét.

Peter Englisch, az Ernst & Young Globális Családi Vállalkozások Központjának globális vezetője szerint: „Bill egy legendás dinasztia legújabb tagja, aki továbbviszi családjának kivételes örökségét. A családi hagyomány remekül felkészítette őt a Ford Motor Company vezetésére, és arra, hogy biztosítsa a vállalat sikeres jövőjét.”

„A családi tulajdonú vállalatoknak csupán 10 százaléka éli meg a második generációt, ezért úgy hisszük, hogy ezek a vállalakozások csakis akkor válhatnak hosszú távon is eredményessé, ha tevékenységük tisztán megfogalmazott értékeken és egységes személeten alapul. Számos olyan családi vállalkozás létezik, amelyek megváltozatták világunkat, és vezetővé váltak saját iparágukban – s e siker minden esetben a generációkon átívelő, kivételes vállalkozói szellemnek és innovatív szemléletmódnak köszönhető.”

Bill Ford, a Ford Motor Company világszintű ügyvezető elnöke elmondta: „ Megtiszteltetés számomra, hogy a Ford Motor Company munkatársainak, márkakereskedőinek és beszállítóinak népes családja nevében átvehetem ezt a kitüntetést. Mindig is azt az álláspontot képviseltem, hogy egy családnak részt kell vennie vállalata irányításában; hiszek abban, hogy ez nem csupán a vállalkozás és a család számára jelent előnyt, hanem az egész társadalom számára is.”

Az Ernst & Young Globális Családi Vállalkozások Központjának díja jól példázza az Ernst & Young mély és hosszú távú elkötelezettségét a családi vállalkozások iránt, hogy e vállalatok hozzájussanak mindazon információhoz, tapasztalathoz és emberi erőforráshoz, aminek segítségével generációkon át növekedhetnek és sikeressé válhatnak. A családi tulajdonú cégek világszerte a vállalkozások kétharmadát teszik ki, és a legtöbb országban ők teremtik meg a munkahelyek mintegy 80 százalékát. E vállalatok létfontosságú szerepet játszanak az egészséges világgazdaság megformálásában. Növekedési ambíciójuk támogatásával az Ernst & Young egy jobban működő világ megteremtéséhez kíván hozzájárulni.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.