Új Ford Mondeo

2015. 01. 23.
A 2015. január 9-án a németországi Cologne-ban megrendezett nemzetközi autókiállítás alapján új termékek bemutatása terén igen izgalmasnak ígérkezik a Ford 2015-ös éve: az új Mondeo mellett megjelenik az új Ford Galaxy, a stílusos új S-MAX, a sokoldalú új C-MAX illetve Grand C-MAX. Magyarországon is bemutatkozik a Vignale márka a felső kategóriás Ford Vignale Mondeo modellel, illetve Európa-szerte elérhető lesz az ikonikus Ford Mustang legújabb változata. Emellett idén debütál a Ford Focus ST benzines és dízeles változata is.

De vessünk most egy közelebbi pillantást az impozáns Ford Mondeo-ra, mely az alábbi technológiákkal lett felszerelve:
  • Intelligens összkerék-meghajtás, ami 16 ezred-másodpercenként ellenőrzi, hogy az autó kerekei megfelelően tapadnak-e az útfelülethez és ennek alapján 100 ezred-másodperc alatt módosítani képes az erőátvitelt.
  • Gyalogosérzékelővel ellátott ütközés-megelőző rendszer, ami érzékeli a jármű útjába kerülő személyeket, majd - ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre - automatikusan lefékezi az autót.
  • Active Park Assist parkolás-segítő technológia, ami kézhasználat nélkül helyére kormányozza az autót, vagy leparkol az út szélén.
  • Dinamikus LED fényszórók, melyek a kormány elfordításának megfelelően pontosan követik az utat.
  • SYNC2 érintőképernyős zenelejátszás és mobiltelefonálás, mely a bejövő szöveges üzenetek felolvasására is képes.
És mindezek mellett ne feledkezzünk meg arról, hogy mindez egy merész, agresszívabb jellegű áramvonalas karosszériában foglal helyet, ahol a csúcsminőségű kialakítás precíz kidolgozottsággal párosul.

Forrás: 
FordMedia

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.