Nagy dobással készül a Ford a nyári szezonra

2014. 06. 04.
A Ford nem mindennapi ajánlattal készül a nyári szezonra Magyarországon: a június 16-21. a között  a hazai Ford márkakereskedésekben megrendezésre kerülő nyílt héten új Ford személyautót vásárlók nagy értékű ajándék tartozékok, vagy a Ford Biztosítás által nyújtott CASCO közül választhatnak új autójukhoz.

A Ford igyekszik segédkezni abban, hogy a a június 16-21. között az autógyártó hazai márkakereskedéseiben új autót vásárlók megfelelően felkészülhessenek a nyári szezonban esedékes családi utazásokra: a nyít hét során új Ford-ot vásárló ügyfelek dönthetnek arról, hogy egy a Ford biztosítás által nyújtott CASCO-t, vagy, az autó típusától függően bruttó 130.000 – 250.000 Forint értékben tartozékot választanak maguknak ajándékba. A választható tartozékok között a csomagtértálcától a gyereküléseken, hűtődobozokon, kerékpártartókon, szőnyegeken, tetőboxokon, tetőcsomagtartókon, tolatóradaron át a különböző vonóhorgokig a praktikus kiegészítők széles választéka szerepel a Ford alkatrész- és vevőszolgálati részlegének kínálatából, amelyek mind kényelmesebbé, komfortosabbá varázsolhatják a családi nyaralásokat.

„Igyekszünk a nyári szezonban esedékes autós utazásokra készülő, június 16-21. között készleten, vagy gyártás alatt lévő új autót vásárló ügyfeleinknek olyan praktikus meglepetésekkel kedveskedni, amelyek közül ők választhatják ki, melyik a leghasznosabb számukra, és valódi értéket jelent a számukra.” – avat be Szamosi Viktor, a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.