Ezúttal is rekordnyereség a Fordnál

2013. 10. 28.

Az első két negyedévéhez hasonlóan az idei év harmadik negyedévében is kiemelkedően teljesített a Ford: a vállalat ismét minden régióban tovább javította tudta pénzügyi eredményét, 2,6 millárd dolláros adózás előtti világszintű nyereséget elérve.

A Ford 2013 harmadik negyedévében ismételten kiemelkedő, 2,6 milliárd dolláros adózás előtti nyereséget ért el, ami 426 millió dollárral magasabb az előző év azonos időszakához képest. Az immáron a 17. egymást követő negyedévben kimagalsó nyereséget produkáló vállalat minden régióban növelni tudta piaci részesedését, amelynek eredményeként 16%-al sikerült növelnie értékesítéseit, míg bevételei 12%-al haladták meg az egy évvel ezelőtti adatokat. A Ford mindezeken felül az elmúlt negyedévben 400 millió dollárral növelte készpénzállományát, így szabadon lehívható hitelkereteivel együtt likviditása elérte a 37,5 milliárd dollárt. 
Az év első kilenc hónapját figyelembe véve a vállalat adózás előtti nyeresége ennek megfelelően szintén rendkívüli, mintegy 7,3 milliárd dollár, ami mintegy 1 milliárd dollárral magasabb az előző év azonos időszakához képest. Mindezen tényezők eredményeként a vállalat teljes üzleti évre vonatkozó várakozásai szerint mint az idei évben elért profit, mind a rendelkezésre álló készpánzállomány, mind pedig árrése jelentősen magasabb lesz a 2012-es kiváló eredményeknél.

A Ford fontos eredményként értékeli, hogy a már több éve szárnyaló észak-amerikai üzleti régió mellett ebben a negyedévben a többi üzleti régió összesített eredménye is pozítiv volt

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.