A hazai extrém sportok kedvelőinek kedveskedik a Ford

2013. 10. 18.

Hasonlóan a DC Shoes akciódús európai gördeszka- és snowboard-turnéjához amely a Ford Európa által bizosított új Ford Tourneo Custom-ok segítségével jutott el a nagyközönséghez, a vállalatnak köszönhetően jövő évben az extrém sportok hazai szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül: a Ford  hazai vezérképviselete által biztosított Tourneo Custom a magyar bajnokság futamaira segíti majd Gacsal Balázs jet-ski és Gerencsér Olivér fly-board magyar bajnokok és felszerelésük eljutását.

A Ford 2014-ben Magyarországon is szeretne mindenkit megajándékozni az extrém sportok látványának ingyenes élményével. A Ford Európa nemzetközi megmozdulásához hasonlóan ezért itthon is olyan fiatal, tehetséges sportolók versenyzését segítik, akik különlegeset és látványosat nyújtanak saját sportágukon belül is.
A mindössze 12 éves Gerencsér Olivér, 2013 hazai flyboard bajnoka életkora miatt még évekig nem vezethet, de máris kedvencei a Ford sport és szabadidőautói. Ezért Gacsal Balázzsal, 2013 jet ski magyar bajnokával együtt tesztelték a Ford Fiesta ST-t, amely mindkettőjük egybehangzó véleménye szerint rendkívüli módon illik egyéniségükhöz: sportos, de környezetbarát, kényelmes de városban is praktikus kis méretű autó. Olivér és Balázs 2014-ben azonban nem ezzel, hanem egy Tourneo Custom-mal járnak majd magyar bajnoki futamaikra.
„A Tourneo Custom hosszú úton is kényelmes és minden sportfelszerelés elfér benne, ami egy versenyhétvége alatt kellhet, de egyúttal szeretnénk minden jet-ski és flyboard versenyen a versenyzőtársaink és a közönség számára is megtekinthetővé tenni az autót, amellyel a magyar bajnokság futamai egyúttal egyfajta Ford road show-vá is válnak.” – fogalmaz Gacsal Balázs.

A Ford azért is döntött a két fiatal tehetség támogatása mellett, mert versenyeik látványosak és bárki számára ingyenesen megtekinthetőek, átadva a látvány egészét és az élmény egy részét, amely egy fly-board vagy jet-ski versenyen átélhető.

A Ford egyúttal támogatja a Gerencsér Csaba jet-ski világbajnok által a kultúrált, a környezetet tiszteletben tartó vizisportolást propagáló kampányt, amelyben 2014-ben aktív szerepet vállal Gacsal Balázs és Gerencsér Olivér is. A két versenyző várhatóan több, 2014-es Fordos rendezvényen is részt vesz majd.  

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.