Ne halassza a vizsgáztatást a vészhelyzet utánra

2020. 04. 17.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy lejárt műszaki vizsgás gépjárművek NEM vehetnek részt a közúti forgalomban!

Kormány 41/2020. (III. 11.) Kormány rendelete 4. §  alapján a 2020.03.16-a után lejáró műszaki vizsgák esetében nem kötelező az autókat a hatósági vizsgálatra elvinni, azt a veszélyhelyzet visszavonása után is el lehet intézni.

De erre majd 15 naptári nap fog az ügyfelek rendelkezésére állni. Ez azt jelenti, hogy abban a 15 napban megsokszorozódik a műszaki vizsgáztatásra jelentkezők száma. Ennek értelmében nem tudjuk garantálni, hogy fogunk tudni erre megfelelő időpontot adni.Egy esetleges baleset- vagy károkozás során sem fizet a biztosító, ha azt olyan járművel követjük el, amelynek a műszaki vizsgája lejárt.

Arra kérjük Ügyfeleinket, hogy amennyiben van lehetőségük, ne halasszák a vizsgáztatást a veszélyhelyzet lejárta utánra!

Felajánljuk, az érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat / A vizsgáztatás végeztével fertőtlenítőszeres áttörlést (műszerfal, kormány, sebességváltó, külső-belső kilincsek) követően juttatjuk vissza a gépkocsit.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy amennyiben a jármű nem magánszemély tulajdonában van, a kihirdetett moratórium azokra a járművekre nem érvényes!

Tehát: ha cég tulajdonában van a gépkocsi, akkor nincs felmentve a vizsgáztatás alól!

A műszaki vizsgáztatás mellett az eredetiség vizsgálatot szintén elvégezzük.

Arra is felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy szervizünk változatlan nyitvatartással, továbbra is végzi az autók kötelező, illetve időszakos karbantartását, javítását, karosszéria munkáit. Időpont egyeztetés szükséges.

További információért vagy Keressenek minket elérhetőségeinken.


Online Szerviz BejelentkezésE-mailt/visszahívást kérek!


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Sándor Service Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Sándor Service Kft.