GPS fleet management system

patrolTrack RENDSZER


A patrolTrack egy internet alapú jármű, GPS, flotta - és nyomkövető szolgáltatás, mely a világ minden internetes pontjáról elérhető. Rendkívül demonstratív, átlátható, és érthető kezelői felülete minden ügyfél számára egyszerű használatot biztosít. Sokoldalúsága elősegíti a járműparkok LOGISZTIKÁJÁNAK irányítását, lehetővé tesz VÉDELMET és teljes KONTROLLT a géppark felett. Professzionális szolgáltatásainak és kimutatásainak kulcsszerepe lesz a gépjárműpark legköltséghatékonyabb üzemeltetésében.


A 3 LEGFONTOSABB SZEMPONT A  patrolTrack FELHASZNÁLÁSÁBAN

  1. Kontroll Megteremti a kontroll lehetőségét a teljes flotta felett, időtől és helytől függetlenül.  A kontroll hatására csökkennek a kiadások és nőnek a bevételek.
  2. Logisztika Optimalizálja a futásteljesítményeket, hatékonyabbá téve ezzel a  flotta logisztikáját, mely a továbbiakban nem dezinformációk, hanem valós pozíciók alapján kerül szervezésre.
  3. Védelem A gépjármű védelmét hatékonyabbá teszi, valamint esetleges lopás esetén az utólagos megtalálás esélyét jelentősen növeli.


ELŐNYÖK

  • Automatikus A patrolTrack GPS rendszer mindig a megtett út szerint, automatikusan küldi az E-útdíj bevallást a NÚSZ központba. 
  • Nincs sofőri feladat Nem kell a sofőröket viszonylati jegy vásárlással terhelni. 
  • Elszámolás összesített számlát küld a fuvarozó vállalatnak, tehát az elszámolás sokkal egyszerűbb és szofisztikáltabb, mint naponként kezelni a bizonylatokat.
  • Hatékonyság A logisztikusoknak nem lesz időveszteség a napi feladatok elvégzése során a viszonylati jegy internetes vásárlása, vagy a megváltozott útvonalterv miatti módosítása. Munkájuk hatékonyabb, időveszteség nincs, a produktivitás nő.


A RENDSZER MŰKÖDÉSE
A patrolTrack flottakövető rendszer működése GPS és GSM (GPRS/SMS) technológián alapul. A GPS egység műholdkapcsolat segítségével meghatározza a gépkocsi pozícióját, sebességét, valamint rögzít egyéb fedélzeti információkat. Ezeket az adatokat GPRS adatforgalomként folyamatosan továbbítja a Szolgáltató (patrolTrack) által üzemeltetett szerverközpontba. A szerveren hosszú időre tárolásra kerülnek a gépjármű adatok, melyeket az ügyfelek igényeik szerint tudnak megtekinteni, letölteni a szerverhez való internetes kapcsolódással.  Minden ügyfél saját jelszóval rendelkezik, melynek használatával a szerver leválogatja, és láthatóvá teszi az adott jelszóhoz tartozó gépjárműveket, így azok egyetlen internet kapcsolat segítségével a nap 24 órájában a világ minden pontjáról ellenőrizhetőek és követhetőek lesznek.

TÉRKÉP
A patrolTrack flottakövető rendszer GOOGLE világtérképet használ a gépjárművek internetes megjelenítéséhez, mely pillanatnyilag az elérhető legjobb és legprofesszionálisabb megjelenítést biztosítja a világ minden részéről. Műholdnézeti alkalmazása exkluzív látványt biztosít  
egy jármű pozícionálásakor azokon a területeken is, ahol egy hagyományos térkép csak „fehér foltot” tartalmaz. Ilyen területek például a külterületek, ipari parkok. A “street view” azaz utcanézeti alkalmazás a fantasztikus felhasználói élmény mellett rendkívül hasznos egy adott pozíció vagy utcakép feltérképezéséhez.


ÁRAK (havidíjas szolgáltatás)

  • PatrolTrack GPS ALAP szolgáltatás beszereléssel (Opciók külön árlista alapján) : Bruttó 49.100,- Ft
  • PatrolTrack szolgáltatási díj roaming nélkül 3 év hűséggel: Bruttó 6.100,- Ft/HÓ


E-mailt/visszahívást kérek!Tudjon meg többet!Online Szerviz Bejelentkezés


Akciós ajánlatok...
Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok